Rbyglc Esomami ilk bebek ya normali zorlayacak herhalde o yüzden bakmıyor diye düşünüyorum cünkü bana bebegin kafası rahim duvarın da dedi..
Nurcankarakaya imera_fera123 İnan yaptığım yürüyüşün haddi hesabı yok sırf dönsün diye ama sanırım bunu başta yapmam lazımdı pek umudum yok bebek büyüyüp yeri daraldığı için ama sende bol bol yürüyüş ve su iç canım
Esilaminel Nurcankarakaya dönmesi için emekleyerek yürüme ve egilerek yer silme hareketleri yapilmasini öneriyorlar... Ama kacinci hafta icin gecerli inanin bilmiyorum...
imera_fera123 Nurcankarakaya canım haklısın ama dokuz ayını yatarak geçiren anneler var. Dönmese onların dönmezdi. Bizimkisi nasip gerçekten... Bir de doktorum rahmin yapısı ile alakalı olabileceğini söyledi.
Nurcankarakaya Esilaminel 36 hafta içindeyim canım dönmesi zor gibi yeri daraldığı için ama inşallah Allah’ın izniyle döner hiç Sezeryan olmak istemiyorum valla
Hilallalal Rbyglc benimde yarın kontrol var 39+4 üm çatı muayenesi var ilk defa bakalım neler olcak bu gece uyuyamam kesin 🙄
Levent Hilallalal bende 40 hafta ya giriyorum ama daha alttan bakmadilar açılma varmi diye lütfen acil cevap verin kafam karisik
Ozge11 Melike658 biz de 36.haftadayız benim de baya ciddi çatı ağrılarım oluyor yatakta dönerken kalkarken,yürürken.2 hafta önce de vardı doktorum normal dedi şu an daha da arttı.İnşaallah olumsuz bir durum yoktur.😔
secilertu Ozge11 Ben de 36 haftalığım aynı durum bende de var bebeğin kafası alt tarafa baskı yapıyormuş ultrasonda göründü hafif aşağı indi zorlanman normal dedi ama Doğum zamanı için bir şey demedi 🤔
Ozge11 Smyaa aynı haftadayız canım çatı ağrısı yaşıyorum ben de bazen çatı ağrısı bile bu kadar can yakıyorsa doğum nasıl olacak acaba diye düşünmüyor değilim.bu ağrıya ek olarak iki gündür vajinada batma hissi oluşmaya başladı.
Smyaa Ozge11 bende korkmuyo değilim valla. Geceleri uykularım kaçıyor ayaklarım ellerim şiş onlar zorlouo bacak aram zaten dayak yemiş gibi. Bazen ağlıyorum bitsin artık diye Allahm ısyan ettirmesin son haftalar çok ağır geldi bana penguen den farkım yok
Esilaminel Nurcankarakaya Rabbim gönlünüze göre versin... Saglikla kolaylikla kucaginiza almaniz dilegiyle⚘
Zeynepzben Nurcankarakaya 38+3deyiz bizde hep bekledik döner diye ama yok 🙄 doktorda iri bir bebek yerini edinmiş zor ama bekleyelim dedik bekledik değişen bişey yok Cuma günü sezeryanla alıcakları artık hayırlısı böyleymiş
Levent Sedayznn aynen bende 40 hafta 0 olacam dağa sancı yok 41 e kadar bekleyin diyorlar size nededilerek acil cevap lutfen
Sedayznn Levent tatlım ben. Bugün gittim kontrole Cuma gel bakalım bi en geç Salı yatış veririim dedi 😊
Hafizeipek secilertu sizinkinin sebebi ne peki ? Mesela ben normal doğum korkusundan dolayı panik atak geçiriyorum
Oznurboluzun Rbyglc pazartesi gidicez doktora bizde tik yok hiç bir belirti yok 37+1 gunluguz kızımla aşağılarda hissediyorum sadece bu var♥️👼
Hilallalal Levent doktor bana 40. Haftan dolduktan sonrA beklemem riske girmeyelim dedi Cuma günü doluyor yarın ilk defa alttan bakacak ona göre Cuma günü için ya suni verecek ya da sezeryan dicek. Sizin 40. Hafta ne zaman bitiyor
asminko345 Esomami Ayyyy 🥴🤗 Çok kötü Heyacan var kalp atışım 300 lere çıktı sancı çekip çekip 😁 Sezaryan olmuyumda 😂😂😂