Destan-11 Gonca5527 bende bir kere gitmiştim bayramdan önce gerçekten iyi bir doktor. Ben geç fark ettim onu önce ora işe anlaşmasaydım giderdim ona . İnşallah doğumdan sonra normal muayenelerim iyi bir alternatif oldu bana ☺️
Destan-11 Gonca5527 haklısın olur heyecan bende de her geçen gün artarak çoğalıyor😬😂 rabbim sağlık sıhhat ile kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻☺️cinsiyetiniz nedir☺️
Destan-11 Gonca5527 Oyy maşallah Allah bağışlasın🧿 bizimde kız 🌸 evet çalışıyorum normalde ama şimdi tatildeyiz ailemin yanındayım. Aaa tabiki içeriz her zaman ☺️
Gonca5527 Destan-11 inanırmısınız 20 haftaya kadar kız dendi bir baktık ki erkekmiş 😁😁😁😁😁 neyse ikinciye artık
Biranne_64 busbus14 aa ben bafradayım yolunuz bafraya düşerse görüşelim gezelim sizn baya yakınmış doğum benim daha 20 haftalık
busbus14 Gonca5527 aa sizde mi ayşe hocaya gidiyorsunuz ? Bende baştan beri onunla başladım hala devam inş doğumumda orda olucak 30 haftalığım şuan
Gonca5527 busbus14 cok memnunum ♥️ Sonradan tanıdım kendisini keşke başta hep ona gitseydim hayırlısı ♥️
busbus14 Gonca5527 bende çok memnunum çok şükür gebeliğimde onun tedavisi sonucu oldu tüp bebek değil ama
Destan-11 Gonca5527 yaa süpriz yapmış oğluşunuz size desenize 🤭😂😂sağlıklı olsunlarda inşallah onlar 🤲🏻🥰 destankavak instgram hesabım istersen ekle görüşürüz inşallah ☺️
busbus14 Biranne_64 inşaAllah ama doğum yakın ya hareketlerim çok kısıtlandı artık çok çabuk yoruluyorum 🥹
Biranne_64 busbus14 ay bilmezmiyim benim ikinci gebeliğim ilkinde bende 30 dan sonra yürüyemez hale geldim resmen