Destan-11 Gonca5527 Oyy maşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim☺️🌸 29. Hafta benim daha var bakalım. Hangi hastanede doğum Allah nasip ederse
busbus14 Gonca5527 aa sizde mi ayşe hocaya gidiyorsunuz ? Bende baştan beri onunla başladım hala devam inş doğumumda orda olucak 30 haftalığım şuan
Destan-11 Gonca5527 bende bir kere gitmiştim bayramdan önce gerçekten iyi bir doktor. Ben geç fark ettim onu önce ora işe anlaşmasaydım giderdim ona . İnşallah doğumdan sonra normal muayenelerim iyi bir alternatif oldu bana ☺️
Destan-11 Gonca5527 haklısın olur heyecan bende de her geçen gün artarak çoğalıyor😬😂 rabbim sağlık sıhhat ile kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻☺️cinsiyetiniz nedir☺️
Destan-11 Gonca5527 Oyy maşallah Allah bağışlasın🧿 bizimde kız 🌸 evet çalışıyorum normalde ama şimdi tatildeyiz ailemin yanındayım. Aaa tabiki içeriz her zaman ☺️
Gonca5527 Destan-11 inanırmısınız 20 haftaya kadar kız dendi bir baktık ki erkekmiş 😁😁😁😁😁 neyse ikinciye artık
Biranne_64 busbus14 aa ben bafradayım yolunuz bafraya düşerse görüşelim gezelim sizn baya yakınmış doğum benim daha 20 haftalık
Gonca5527 busbus14 cok memnunum ♥️ Sonradan tanıdım kendisini keşke başta hep ona gitseydim hayırlısı ♥️
Dilara_bolat busbus14 memnunmusunuz acaba bende şimdi randevu aldım ama doktor falan gözükmüyor muayene ücretini dahi bilmiyorum samsuna yeni taşındım
busbus14 Gonca5527 bende çok memnunum çok şükür gebeliğimde onun tedavisi sonucu oldu tüp bebek değil ama
Destan-11 Gonca5527 yaa süpriz yapmış oğluşunuz size desenize 🤭😂😂sağlıklı olsunlarda inşallah onlar 🤲🏻🥰 destankavak instgram hesabım istersen ekle görüşürüz inşallah ☺️
busbus14 Biranne_64 inşaAllah ama doğum yakın ya hareketlerim çok kısıtlandı artık çok çabuk yoruluyorum 🥹