Esramuratt RuzgarAlininAnnesi Bizimde 13 nisan nasipse oglusumla 💙 martta dogururum bence ben saglikla gelsin tüm bebisler insallah 😍🙈
RuzgarAlininAnnesi Esramuratt amin canım benim çok çok amin , rabbim hangi gün nasip ediyorsa o gün sağlıkla al kucağına 🥰
RuzgarAlininAnnesi alisapkaci maşallah canım benim ikinci kez yaşıyorsun bu duyguyu ne kadar güzel rabbim sağlıkla versin kucağına 😘
RuzgarAlininAnnesi Dlkmnv bakarsın şaka yapıyorum anne der gibi tam gününde çıkar gelir unutulmaz bir günün anın Doğumun olsun sağlıkla inşallah canım 😇🥰
Dlkmnv RuzgarAlininAnnesi aynen kuzum şaka yapacak kızım bize Rabbim sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsin hepımize 💓😘
RuzgarAlininAnnesi eeylem ay harbiden öyle canım hatta böyle dediğim de dur sabır et diyorlar gelin bide bize sorun sabır ne demek ne yapalım geçmiyor zaman 😄
eeylem RuzgarAlininAnnesi aynen öyle canım bu gunlerim tadını çıkar diyolar ben çıkarmak istemiyorum ki 😂
Figociho RuzgarAlininAnnesi nisanin ilk haftası eger sezeryen yaparsam babasının dogumgününde istiyorum 1 nisan erkekbebegim
Hanife_ RuzgarAlininAnnesi önceden hareketlerini hissetmiyorum diye çok endişeleniyordum 22. haftada hissettim 2 haftadır tekmeden uyuyamıyorum oturamıyorum aşırı hareketlendik
RuzgarAlininAnnesi Hanife_ çok güzel maşallah ona canım benim , benim ufaklıkta öyle o kadar kıpır kıpır ki bi gün tam gün kıpırdamadı ağlamaktan helak olmuştum korkmuştum ama şimdi çok iyiyiz hergün tekme atıyoruz 😄
Minaresad Hanife_ ben de 22den sonra daha aktiv hiss etmeye basladim. Gun icinde hareketde olunca fark etmiyorum ama bi sakin oturdum uzandim mi basliyor
RuzgarAlininAnnesi eeylem ay al benden de o kadar canım tamam güzel günler kabul ediyoruz da ona kavuşmak daha da güzel günler demek 😄
RuzgarAlininAnnesi hohomoromu hamileliğin en güzel haftalarındayız şükür ki bu zamana kadar gelebildik rabbim bide sağlıkla kucağımıza almayı nasip Etsin oğluşlarımızı😇😍