RuzgarAlininAnnesi melisers benimki de dışardan kendini belli ediyor artık çok başka bir duygu , umarım sağ Salim sağlıkla alırsın kucağına canım rabbim bizim ve evlatlarımızın yardımcısı olsun , anne yüreği hissediyorsundur 😍
RuzgarAlininAnnesi Light345 evet kuzum geçmek bilmiyor zaman hayallerini kurmaya başladığımız da daha çok çabuk geçsin istiyor insan onlar sağlıklı olsun da biz anneler sabır ederiz 😍
RuzgarAlininAnnesi 1melek1annecik onlar sabırsız biz onlardan da sabırsız olduk artık , zaman geçsin de sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah☺️
Cantanem44 RuzgarAlininAnnesi inşallah canım hepimiz tüm annelerimiz Sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım 🙏🏼
Hanife_ RuzgarAlininAnnesi herşeyini aldım canım yıkanıp ütülenmesi kaldı odasını hazırladık bez ıslak mendil kendim icin pijama takımları kaldı onlar içinde izne ayrılmayı bekliyorum
RuzgarAlininAnnesi Hanife_ bende aldım canım bizimkininde sadece yıkanıp ütülenmesi kaldı zamanla yapmak lazım çok güzel telaşlar evin her köşesinde onların eşyaları bide dünyaya gelseler de artık cennet kokuları sarsa evlerimizi 😍
Hanife_ RuzgarAlininAnnesi önceden hareketlerini hissetmiyorum diye çok endişeleniyordum 22. haftada hissettim 2 haftadır tekmeden uyuyamıyorum oturamıyorum aşırı hareketlendik
Eymnm RuzgarAlininAnnesi Çok şükür zaman çabuk geçti 3 ay da hemencecik geçsin kavuşalım inşallah prensim var prensesim geliyor Allahın izniyle🤗
RuzgarAlininAnnesi Eymnm ikinci kez anne olmak 😍 çok başka bir duygudur , rabbim sağlıkla kucağına versin canım onlar sağlıklı olsun da bizler bekleriz ☺️
Eymnm RuzgarAlininAnnesi evet aynen öyle hele bir de cinsiyetleri farklıysa daha da güzell hepimiz sağ salim kavuşalım Rabbim her isteyene iki duyguyuda yaşatsın inşallah
RuzgarAlininAnnesi Eymnm çok haklısınız rabbim sağlıkla versin kucaklarımıza uzun ömürler olsun inşallah
Minaresad RuzgarAlininAnnesi hareket onceler tek aksamlardi. Simdi gun icinde de hiss ediyorum ama duzensiz. Bazi gunler o uyandiriyor hareketiyle
alisapkaci Bende nisan annesiyimm ikinci gebeliğim bi oğlum var nasipse kızımizı bekliyoruz 20 nisan da 😍😊
RuzgarAlininAnnesi alisapkaci maşallah canım benim ikinci kez yaşıyorsun bu duyguyu ne kadar güzel rabbim sağlıkla versin kucağına 😘
RuzgarAlininAnnesi Dlkmnv bakarsın şaka yapıyorum anne der gibi tam gününde çıkar gelir unutulmaz bir günün anın Doğumun olsun sağlıkla inşallah canım 😇🥰