Minaresad RuzgarAlininAnnesi hareket onceler tek aksamlardi. Simdi gun icinde de hiss ediyorum ama duzensiz. Bazi gunler o uyandiriyor hareketiyle
RuzgarAlininAnnesi Minaresad aman durmasınlar da uyumamaya razıyız kuzum yeter ki hep hissettirsinler kendilerini bizlere
RuzgarAlininAnnesi hohomoromu hamileliğin en güzel haftalarındayız şükür ki bu zamana kadar gelebildik rabbim bide sağlıkla kucağımıza almayı nasip Etsin oğluşlarımızı😇😍
Ayseeoknn RuzgarAlininAnnesi amin inşallah hepimizin ki sağlıklı doğar sırtınızda batma hisseden var mı
Minaresad Light345 insaAllah zamaninda dogar. Ben koc burcu deyil boga olsun istiyorum. Cok sacma biliyorum 😂😂😂
Minaresad Hanife_ ben de 22den sonra daha aktiv hiss etmeye basladim. Gun icinde hareketde olunca fark etmiyorum ama bi sakin oturdum uzandim mi basliyor
Hasretim1018 eeylem selam 6 nisan benimde erkek inş sağlıklı bir şekilde kucagimiza hepimiz alırız ama benim tüp bebek olduğundan 26 Mart sezaryen dedi doktor ama israrliyim inş normal doğum istiyorum
RuzgarAlininAnnesi Hasretim1018 rabbim yardımcınız olsun Allahım sağlık versin sağlıkla kavuştursun annesi sana miniğini Rabbim gönlünü biliyor canım benim gönlünden nasıl geçiyorsa Allahım yaşatsın o güzel isteğini sana 🙏
eeylem Hasretim1018 ayy aynı tarihlerimiz 😍 bize de 26 marttan sonra heran olabilir hazırlıklı olun dedi. Normal olursa 6 nisan sezeryan olmak zorunda kalırsak son zamanlarda tarih belirlicez bakalım 😊😊
RuzgarAlininAnnesi Minaresad bi boğa kadını olarak oğluşumda boğa olacak gönlümden hep geçerdi nasip olucak inşallah 😂 İnşallah istediğin gibi olur kuzum o sağlıklı olsun ailesine hayırlı evlat olsun da rabbim gönlüne göre nasip eder 😇🥰
Hanife_ Minaresad ben de boğa olsun istiyordum normalde doğum 22 nisandı 1-8 nisan sezeryan dedi dr burç değiştirdi yavrum