Echanim -Nazli7- inan bende kızımda böyle degildim belirti hiç yoktu ama bunda mide bulantısı oldu ilk haftalarda iştahsızlık yorgunluk sürekli uyuma vs . Her hamilelik aynı değil diyorlar
Echanim Kızlar bide birşey sorucam hepinize sizdede bacak ağrısı oluyor mu ben gece ağrısından uyanirdim doktor bana magnezyum verdi sizde nasıl
Flora_bebek 9+3 Selamlar mide bulantısı halsizlik uyku halinden bildiriyorum 3 yaşında kızıma yetişmeye çalışıyorum 😂😂
Eekutadgu Kubraakgn0 Ya ben de 9+2 deyim ve belirtim yok. Belirtim olmayınca bazen kaygılanıyorum bu normal mi 😂
Zynp-ela6 Echanim söyledim cnm gelip karnımı öpüyor kardeşimi öpüyorum diyor kıskançlık olacak eminim ona ama kardeşin sana oyuncak alacakmış vs diyorum seviniyor her hastaneye gittiğim de De anne doktor bebeğimi çıkaracak diyor 😀
Kubraakgn0 Echanim Arada geliyor gidiyorda bulantılar şükür şuanlık iyiyiz bugün kontrolümüz vardı kıpır kıpır bebiş kendi kendine oynuyor içeride 😂🥰
Echanim Kubraakgn0 oy Maşallah 😍 9 haftalik kaç aylık oluyor herkes birşey diyor ,kaç aylık oluyoruz ,😀