Haticecinar 20.haftamdayim bende daha hic kg almadim malesef gecen hafta kontrole gittigimde bebegin kgsu 300 gr idi doktorum iyi dedi hayirlisi bakalim daha yeni yeni yemeye basladim alirim son aylarda sanirim oglumda 8 kg almistim kizimda nekadar olucak bekliyorum ☺
Baharimmmm Haticecinar 21 haftadayiz 5 kilo aldim ins doguma kadar falza almam ama son aylar cok aliniuor zor verdiğim icin tedirgin oluyrm acikcasi oglumda 20 kilo doguma gittim
Haticecinar Baharimmmm doğrudur bosverin kilolar verilir saglikli olsunlarda minisler alalim napalim ☺
minikoo Krasivyy yo normalde almak gerekmiyor 5 aydan sonra alinmazsa normal olmaz yani cok kilo almadan doğru cam ins.
minikoo Krasivyy cunku 5 aydan sonra bebek artik vücuda agirlik vermeye kilo aldırmaya basliyor 171 gr bebek anne vücuduna kilo yapmaz yani alinanlar direk annenin kendi vücuduna aldigi kilo 😊
Seydaruzgar Krasivyy 20+3 haftalığız kızım olucak 1 kg aldım henüz bugün detaylı ultrasyona girdim ıyiyiz çok şükür herşey yolunda
Dilekemre Krasivyy yok zaten direk farklı bi doktora giriyosun aksam 5 den sonra geliyomus doktor özel olarak tek 260 ödeme yapıyosun benim bebişle cok ugrastı ama yuzunu göstermedi istedgn zaman ücretsiz gel resmini veriyim dedi