BurcuY HaticeNur kıpırdıosa iyidir kuzum ☺️ Benim hareketli galiba akşamları özellikle çok vuruo gündüz de hep hareketli hissediyorum saatte bir hareketini mutlaka 😍 ama geçen gün 5 6 saat kıpırdamadı çok korktum 😔 sonra çok şükür vurdu
HaticeNur BurcuY ne güzel için hep rahat canim o zaman bn zaten bu hareketlere yabancı deilim ikinci gebeliğim çok güzel bir duygu ama insan korkuyor tedirgin oluyor hissetmeyince belliki benim oğlum hareketsiz olucak galiba
minikoo Krasivyy yo normalde almak gerekmiyor 5 aydan sonra alinmazsa normal olmaz yani cok kilo almadan doğru cam ins.
minikoo Krasivyy cunku 5 aydan sonra bebek artik vücuda agirlik vermeye kilo aldırmaya basliyor 171 gr bebek anne vücuduna kilo yapmaz yani alinanlar direk annenin kendi vücuduna aldigi kilo 😊
eoa Krasivyy bise sorabilirmiyum benimde kendi doktorum baska dr yönlendirdi perinaloji imis dr netten baktim kafama taktim kendinleri neden bakmio bska dr yonlendirio
Dilekemre Krasivyy haftaya gitcem demiştin tam ideal hafta bence.ikiz gebelikse fiyat degisiyo yarın gittigimde tekrardan sorcam senin icin telefonda 290 demislerdi vezneye gittim 261 tlye düstu fiyat .
adyali34 Krasivyy ben zeki sahinogluna gitmistim 11 haftalikken detayli ultrasona 400 kusur ucreti vardi canim. Avrupa yakasi demissin. Zeki bey anadolu yakasi goztepe’de ama gayet ilgili biri.. eger yardimci olabilecekse yani aklinda bulunsun
eoa adyali34 canim bende cumartesi gitcem extra muane ucreti veriliyormu 430 denildi randevu aldim kendi doktorum yonlendirdi zeki beye cok heycanliyim cd verdimi
Melosanne 20+5 iz. 5 kilo verdim 4ünü alabildim şimdilik - 1 kilodayız. Bebeğin kilosu suyu vs iyi çok şükür önemli olan o 🤗