eoa adyali34 canim bende cumartesi gitcem extra muane ucreti veriliyormu 430 denildi randevu aldim kendi doktorum yonlendirdi zeki beye cok heycanliyim cd verdimi
adyali34 eoa yok canim 430 dendiyse sadece o kadar oduyorsun. Zeki bey her seyi anlatiyor ultrasonda. Birde kan veriyorsun hemsireye.. sonuclarda 3-4 gun maksimum zeki bey kendisi arayip bilgilendiriyor. Doktorun kim acaba?
mervegunusen Sumeyye4 Bende cok imreniyorum 26 haftalik hamileyim 11 kilo aldim bende bundan sonra daha cok aliniyomus☺
Dilekemre Krasivyy yok zaten direk farklı bi doktora giriyosun aksam 5 den sonra geliyomus doktor özel olarak tek 260 ödeme yapıyosun benim bebişle cok ugrastı ama yuzunu göstermedi istedgn zaman ücretsiz gel resmini veriyim dedi
Duygu-mercimek BurcuY 22 haftam bugün tam canım. Emre Beye gitmek istiyorum şuan Van'dayim burda memurum. Ama Emre Beyin pembe mavi doğum ücreti 6 bin olmuş çok fazla geldi bana
BurcuY Duygu-mercimek medicana 4 buçuk civarı canım ben orayı düşünüyorum ☺️ Emre beyden çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim
Duygu-mercimek BurcuY tamam canım çok teşekkür ederim uçak masrafıyla bana 8. Bini bulacak pembe mavi çünkü.