idolice Zeynp Yaaa 🤭 Ona da razıyım canım yeter ki sağlıklı olsunlar 🙏 da isterse 100 kg olalım onlar için 😂🐣😇😚
Zeynp idolice öyle tabiki ama siz yine de dikkatli olun Zira beyaz ekmek yoldan çıkarıyor insanı Yedikçe yiyesi geliyor insanın
idolice Zeynp Doğru canım beyaz ekmek zatten sağlıklı da değil ve dönmeyi düşünmüyorum zaten sadece kilo vermek kötü düşündürdü diye alayım istedim ondan 3 gün üstüste yedim sanırım 🙈
Adensu Umay80 hic kilo almamistim ama bebek gayet iyiymia kilosu 3 kiloyu gecmis bu sekilde düşünüldüğünde bebegin kiloau esi ve suyu derken ben zayiflamis bebege gitmis kilolar olarak gözüküyor dr da sasirmisti hiv kilo almama ama elimde olan bisey degildi diger hamileliklerimde cok almistim o kadar yememe ragmen almadim
Umay80 Adensu Anladım , aman iyi olsun zaten bebek inşallah. Ben de 2 diyince şaşırdım. Zaten çocuk iki kilonun üzerinde doğuyor diye 😊 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊
Gokkusagivemucize İkisinde de 17ye kadar kilo almamıştım. Şu an 3.ye 11 haftalık olmak üzereyim ve sanırım 1 küsur aldım 😓 iştahım sabah kahvaltıda özellikle çok açık. Hiç ekmek yemeyen ben yarım ekmek yiyorum sinirim bozuluyor
Hanife_ 24 haftalığım 1 kilo aldım zaten kilolu hamile kaldım iyiki almamışım son zamanlarda çoğu kişi kilo almıyor gördüğüm kadarıyla bebeğe de bi etkisi yok bebek alcağını alıyor 23 de 700 grdı iyi
Miniginannesiiii idolice kilo aldiginizda bebeginizin cok saglikli veya gelistigini mi dusunursunuz 🤦♀️
idolice Miniginannesiiii Hiç alınmıyosa da şöyle düşünün bebek, plasentası, suyu vs... yani hiç hacimden artmadan nasıl olcak mantıken❓Evet şaşırıyorum yani çok mu enteresan 🤔
Selin771 12.haftayken 3 kilo vermiştim ama çok bulantım vardı şimdi bulantılarım kesildi biraz iştahım açıldı 14 haftalıgız ben almış gıbı hıssetmıyorum ama tartılmadım tekrar
Gamzeciks Mucizembenim 11 haftalığım aynı kilom. Kendimi bildim bileki iştahım hep açıktı 🤣🤣 benim için değişen bir şey olmadığı için kilom sabit şuan.
Adensu Orianna95 evet kilo almamak guzel ama cok zor ben halsiz kaliuorum yediklerim bebege yariyor ama beni cok yoruyor bu sefer halsiz kaliyorum alacakaranliktaki bella gibiyim bebegi onu zayiflatmisti buda beni zayiflatti 😁😁😁😁
Orianna95 Adensu ben biraz tontiş hamile kaldım 80le ondan güzel olacağını düşündüm şayet daha eltim yeni doğum yaptı 28 kilo aldı oda kilodan dolayı çok halsizdi hareket edecek mecali yoktu varsın kilo almadığım için halsiz kalayım 😁 henüz 11 haftalık hiç kilo almadım ama 10 kilo bile alsam ona bile razıyım
Adensu Orianna95 o zaman insallah hic kilo almazsin bol bol hareket et yürüyüş yap ben yedim ictim hep kilo almak icin ama ben yerinde durmayan biriyim ve iki katin islerini yapiyorum gunduz bir kati aksam.bir kati belkide o yuzden hic kilo almadim.yerimde duramiyorum
Gulhan2692 24.haftaya kadar 4 kilo almıştım seker ciktigi icin diyete basladim 7 kilo verdim. 31.haftadayiz ve hamile kaldığım kilodan 3 kilo eksiğim şuanda, bebeğim de 1kilo 800 gram çok şükür bi sıkıntı da yok. Doktorum senin kilo alman çok önemli değil bebek senin yediklerinden herturlu besleniyor dedi 😊
bnkmmki Gulhan2692 bunu nasıl basardınız yardımcı olurmusunuz bendede var on kg aldım 21 haftada ve cok yemememe ragmen nasıl oldu hayret ıcındeyım neler yaptıgınızı paylasırmısınız dıyetıstene mı gıttınız?