Senbibak Umay80 kız nasıl almazsın ben 11 haftalığım uç dört gündür tartılmıyorum almamıştım hiç ama artık alınmayacak gibi değil çok açıldı iştahım sık acıkıyorum
Umay80 Adensu 38 haftada 2 kilo çok az değil mi? Zaten içinizde çocuğun sıvısı ve çocuğun kilosu 2 kilodan fazla 😃
idolice 10+3’teyim tam 1,8 verdim başta iştah kapalılığımdan sandım ama şimdi iştahım açıldı da ve yiyorum yine de almıyorum 🤷♀️ 5 yıldır bıraktığım ekmeği bile yemeğe başladım hatta 🤭 14 haftalık olarak sizlerden bilgi alayım dedim 12. haftadan sonra mı almaya başladınız kızlar❓😚
Zeynp idolice size kötü bir haber o ekmeksiz asla doymayacaksınız 😂 Vücut hiç yemediğin şeyi istiyor Bende hiç ekmek yemezdim Şimdi ölüyorum ekmek diye 😂
Hs4523 idolice sizin kilo almanızla bebeğin gelişiminin doğru orantılı oldugunu düşünmüyorum sadece sağlıklı beslenmek önemli. Ve bence o haftalarda kilo alınmaması çok normal alınırsa eğer zaten sonradan dikkat etmek gerekiyor çünkü 20. Haftalardan sonra gerçekten karnınız büyüyo iştahınız acayip açılıyo o yüzden almamak daha iyi ben 31. Haftayım 10 kilo aldım ve bu 10 kiloyu son 10 haftada aldım hep
Ayazayaz idolice bebeğin gelişmemesiyle alakalı değil 17 haftalığım henüz kilo almadım ama karnım çıktı yani bebeğin gelişimi içerde iyi zAten çoğunluk bu haftalarda kilo almıyor
Miniginannesiiii idolice kilo aldiginizda bebeginizin cok saglikli veya gelistigini mi dusunursunuz 🤦♀️
idolice Hs4523 Çevremde hep 12. haftadan sonra düzenli alanlarla karşılaştığım için demek ki bana o normal gelmiş canım ☺️ Bi de bundan önce üstüste 2 başarısız gebeliğim toplam 6 ay sürmüştü ve 10 kg almıştım hep öyle olur sanıyodum şuan kilo vermeme bişe şokkktaydım 🙃
SenemKrgl Mucizembenim ayy Canım 9 haftalık iken gittim 1,5 kilo almışım nasıl aldım bilmiyorum hep yarım porsiyon yiyordum 😂 şuan 13 haftanın içindeyim yarın kontrolüm var bakalım kaç oldum 🤔😱😅
idolice Ayazayaz Bizim bu taraflarda tam tersi hep fazla fazla kilo alanlar 🤭 Ya da hamilelik döneminin tadını çıkarayım derken abartıyo bazı hanımlar belki de ☺️
Umay80 Bence bünye meselesi. Kimsenin kimse ile kıyaslamasına gerek Yok. Bazıları erken alıyor bazıları geç 😊 Normal de de kilo almaya elverişli bir vücut yapınız yoksa zaten almıyorsunuz kolay kolay. Harekete de bağlı biraz. Ben yediğimi yakıyorum muhtemelen ve kiloya da elverişli değilim zaten. Sağlıklı olduktan sonra önemli değil. Ne almak ne almamak marifet 😊
Adensu Umay80 hic kilo almamistim ama bebek gayet iyiymia kilosu 3 kiloyu gecmis bu sekilde düşünüldüğünde bebegin kiloau esi ve suyu derken ben zayiflamis bebege gitmis kilolar olarak gözüküyor dr da sasirmisti hiv kilo almama ama elimde olan bisey degildi diger hamileliklerimde cok almistim o kadar yememe ragmen almadim
idolice Zeynp Yaaa 🤭 Ona da razıyım canım yeter ki sağlıklı olsunlar 🙏 da isterse 100 kg olalım onlar için 😂🐣😇😚