Kizlar cuma günü 38 olucam 38le 39 arası alicam dedi pazartesi günü 38+3 oluyorum alir diye duusnuyorum ama almazsada 39+3 ayin 15ine geliyor sizler ne durumdasiniz ? Ne zaman geliyor bebisler
Cuma günü 38 hafta
Busebozkurt0310 37+0 iz bugün . Dun gittim 15 nisana gün verdi 38+5 oluyo. Ama 5 Nisan ve 11 nisan son kontrolum var o zamanda alıyorum diyebilirim dedi bilmiyorum ne olcak bekliyorum kurbanlık kuzu gibi🤣
Busebozkurt0310 sizinle aynıyız 15 nisan diye konuştuk biz doktorumla
ipeklinaismom Bizde bugün 36+5 iz ☺️ Gününü nasıl belirlediniz doktorumuz bize hiçbişi söylemiyor sağolsun daha bekleyelim dışında 😬 Belirsiz beklemek zor araya bayramda giricek
Busebozkurt0310 sizinle aynıyız benimde cuma 38 oluyor 38+5 olan bayram sabahına verdi. Hatta dedi neden biraz daha beklemiyoruz. Bebeğin belki döner diye ama ben döneceğini sanmadığımdan o güne aldım.
Gizem3514 haftaya artık alalım dedi bende Bayram sonuna olsun dedim 15 dedik ama tabi 11 deki kontrol sorunsuz geçerse yoksa 11 de alırım dedi
ipeklinaismom ahaha gerçekten öyleyiz ama 😂
Elif143- yaa sanırım benide öyle alacak
Serfes1 bayramda falan aliyolar baksana ben alinmaz diyr duusnuyordum
Busebozkurt0310 evet bende şaşırdım doktorum o gün nöbetçiymiş o güne verdi
Bende bugün gittim 38 haftalığım gel 20 Nisan’da alcam dedi gittiğim hastanede devlet
Meleknurcinar ne kadar geç aliyor 40 tamamliyorsunuz resmen aslinda sezeryanlar 15 gun erken alınır
Serfes1 sağlıkla gelsinler inşallah
Yarın 38 oluyorum normal doğum tarihimiz yok 😵💫
ipeklinaismom Sağlıklı güzel bir doğum olsun inşallah 🤲🏻🥰 Bizde 40 ı beklemeden doğarız inşallah 😅
Gizem3514 inşallah 🩷🌸
Busebozkurt0310 bende anlamadım ikinci doğumum olcak bebeğin kilosuda 3200 gram dedi erken alırsam küvezde kalır o yüzden 20 sinde alcam
Maryhoney normaller öyle evet Allah yardımcınız olsun
Meleknurcinar allah allah kuvezde niye kalsın kilosu çokta düşük değil benim 37de 3.200 demisti bilemedim cinsiyeti ne