Kdz _Tazeanne 14.6 çok mu yüksek sizce yemek yiyince 13.6/12.5 falan oluyor ama kendimi iyi hissediyorum niye yüksek anlamdım 😞
Yazgan1 Aynı sorunu yaşıyorum cuma günü idrarım da protein kaçağı olduğunu söyledi doktorum tansiyon istedi 2-3 saatte bir ölçüyorum max 12-8 12-9 oluyor küçüğü maksimum 9 oldu büyüğü Max 12. Pazartesi gel tekrar idrarına bakıcam dedi bende kendimi iyi hissediyorum ama korkmalı mıyım 36+2 deyim
Ecemsi Yazgan1 şuanlik normal canım bir sorun yok perşembe günü kontrole diye geldim burda yatıyorum tansiyonlarim düzensiz 13/9 14/10 a kadar gördüm gün içinde bi bakıyorsun normal bi bakıyorsun sınırda gebelik sekerimde vardı normale dönmüştü o da duzensizlesti açlık şekerim yüksek çıkıyor tokluk normal hemşireler bile şaşırdı yani 5 gündür burdayım hala bir kanıya varılmış değil böyle devam ederse doğum planlarız dediler eger duzelirse 3 günde bir ayaktan tedavi ile haftalarını tamamlarız dediler yoruldum belirsizlikten
Yazgan1 Ecemsi sorunsuz bir şekilde 36-37. Haftaları doldurursunuz inşallah 🙏🏼 yarın doktor ne dicek bakalım yatış vermez herhalde bana da dimi
Ecemsi Yazgan1 canım tedbir ve takip amaçlı bilmiyorum çünkü kaçak tehlikeli Allah muhafaza bizleri ve bebegimizi korumak için tutabilirler de hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
Yazgan1 beyzanur_kbn doktoruma bu gün sordum bunu bizim için asıl önemli olan küçüğü dedi. Küçüğü 9 ve üstü olduğunda mutlaka haber ver dedi
beyzanur_kbn Yazgan1 ya öyle mi hic bilgim yokdu onemlinin küçük olduğuna çok teşekkür ederim ona dikkat edeyim ben de
Safie2020 beyzanur_kbn protein kaçağını nerden anlıyorsunuz idrarda protein eser yazıyor benimde mi var
beyzanur_kbn Bana doktor söyledi sonuçlara bakinca ama zaten e nabizda da eger o deger kirmiziysa bi anormallik oldugunu anliyorsunuz,eger idrarda cikarsa birde 24 saat idrar toplama tahlili veriyorlar
Deletedmom_98 _Tazeanne benim tansiyon 10/6 iki gün önce +1 di bugun yine verdim yine +1 doktorunuz ne diyor kaçıncı haftadasınız
_Tazeanne Deletedmom_98 39 haftalık oldum 36 dan beri böyle doktorum tansiyon normal çıkıyorsa sadece pozitif çıkması birşey ifade etmiyor dedi benimde tansiyonum sizinki gibi çıkıyor hep inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Deletedmom_98 _Tazeanne inşallah canım ya ben özelde verdim negatif cıktı devlette verdim +1 cıktı aynı gün
_Tazeanne Deletedmom_98 enfeksiyon var mı sizde enfeksiyondan dolayı pozitif çıkabilir dedi doktorum bende enfeksiyon da var