beyzanur_kbn Hanımlar protein kaçağım var tansiyonumun 14/9 olması halinde acil olarak hastaneye gitmem gerekiyor fakat doktora şunu sormayı unuttum mesela büyük tansiyonu normalken sadece küçüğüm 9 olursa gitmem gerekir mi ya da tam tersi sadece büyüğüm 14 olursa yine riskli oluyor mu bilgisi olan var mı birazdan düşmezse sağlık ocağına da gideceğim zaten
Yazgan1 beyzanur_kbn doktoruma bu gün sordum bunu bizim için asıl önemli olan küçüğü dedi. Küçüğü 9 ve üstü olduğunda mutlaka haber ver dedi
Safie2020 beyzanur_kbn protein kaçağını nerden anlıyorsunuz idrarda protein eser yazıyor benimde mi var
_Tazeanne beyzanur_kbn benimde pozitif+ çıktı tansiyonum gün içinde hep düşük çıkıyor ama çok korkuyorum yatış istedim vermedi nasıl ilerler ki süreç
Deletedmom_98 _Tazeanne bende de eser cıktı sonra düzeldi bugun yine cıktı doktora sordum +2 ve uzeri olmadıgı sürece sorun değil enfeksiyondan dır dedi
beyzanur_kbn Bana da birkaç doktor baktı perinatolog da gördü protein kaçağı var ama çok şükür bebekte gelişim geriliği bende de tansiyon yok o yüzden şu an yatırsalarda yapacakları hiçbir şey yok onlar da sadece tansiyonumuzu ölçecek
beyzanur_kbn Doktor tavsiyesi üzerine ben kendi böbreklerime de gidip baktırdım bir sorun var mı diye böbreklerimde de bir sorun yok
beyzanur_kbn Sordu bana yatış istiyor musun diye aslında ısrar etsem verecekti ama şu an yapacağımız hiçbir şey yok tansiyonunu sık sık ölcmek dışında ,eger yukselirse direk acilden giriş yap bebek de sende riskde olmus olacaksin dedi
_Tazeanne Deletedmom_98 benim enfeksiyonum da var o tetiklemiş olabilir o zaman inşallah ondandır sık sık ölçüyorum hep düşük sizin tansiyon nasıl peki
Kdz Deletedmom_98 benimde tansiyonum 14.6 çıktı iki kere ölçtü doktor iki kere aynı çıktı böyle yüksek olursa acilden direk giriş yap dedi kendimi iyi hissediyorum aslında açken 14.6 falan çıkıyo yemek yiyince 13.6 falan oluyo acile gitmeli miyim sizce
Deletedmom_98 Kdz tansiyon yüksekliğinin komplikasyonları hakkında bilgim yok ama doktorum yuksek tansiyond hemen geleceksin demişti
Kdz Tansiyon yüksekliği ne gibi sıkıntıları olur ilk gebeliğim hiç bişey bilmiyorum da bebek de sıkıntı olur mu yada doğuma mı sıkıntı oluyo