beyzanur_kbn benim hem enfeksiyonum hem yüksek tansiyonum hemde karaciğer değerlerimde yükseklik var tansiyonum bazen 15/16/17 leri görüyor mesela bu sabah 17/11 di limonlu su vs içtim düşürecek şeyler yaptım 15/9 a düştü sonra 14/8 derken düştü hastaneye gitmedim aslında gitmek gerekir ama ben artık okadar alıştım ki hastanedede yattım acilede çok gittim ama hiçbişey yapmadılar tansiyonumu ölçmekten başka oyüzden böyle bir durum yaşarsanız bir süre aralıkla tansiyon ölçümü yapın düşüyorsa sıkıntı yok demektir ama uzun bir süre düşmediyse aynı seyirdeyse acilden giriş yapın beni mesela büyük değil küçük tansiyon etkiliyoe büyük isterse 16-17 olsun sorun olmuyor ama küçük 10-11 olunca kaburgalarım batıyor sırtımdan ağrı giriyor kalbim sıkışıyor kusma isteği geliyor ama artık acile gitmekten okadar yoruldumki kendim düşürmeye calısıyorum çok şükür 34 olduk 30. Haftada başlamıştı bunlar kendime dikkat ediyorum yoğurt muz karpuz vs onlar dışında herşey nerdeyse yasak karaciğerimden dolayı yağlı tuzlu şekerli baharatlı vs