OlgaArslan al işte yine cehalet admin gelse ne olur 😂 kıyamam beni programdan mı atacak 😂 ya bırak sen bol bol ye özellikle havuç ye beyin geliştiriyor çay içmekten körelmiş bünye
Aşeriyorum🙈
suzu ne konuşmuşum acitasyon yapma terbiyesiz demek küfür hakaret değil ama senin bu yaptıkların gerçekten cahilce daha fazla uğraşamam seninle psikoloğa gidip bi tedavi olmayı dene
deletedmom11 afkur sen boşver geceleri gir buraya tatmin et kendini mutsuzluklarini burada çıkar
suzu gebeLik hormonLarım muhteşem tatLım eşimde saoLsun prenses gibi bakar bana hatta şimdi işten geLcek ona sarıLmadan uyumamak için onu bekLiyorm canım kocam 😍 ama bana bunu sorduğuna göre senin aile içi pek iç açıcı değil ondan buraya dökmüşün içini sinirini ahhhh canım yaaa şimdi anLıyorum ewde ki mutsuzluğumu buraya taşıdın neyse geçer geçer üzüLme 🙈🙈😂
OlgaArslan kız anLaşıLdı mevzu baksana kendi ağzıyla söyledi ay hiç güleceüm yoktu neyse hadi gidek biz gamzenin yanına 😂😂
OlgaArslan psikoloğa gidenlerin hepsi bir başka delinin sayesinde olmustur,ha malesef hayatim boyunca sizin gibi cahilleri kaile almadigimdan kendinizde ki rahatsızlığı görüp buyurun siz gidin
deletedmom11 😂😂hayallerinde yasattigin eşin ve prensesligin mi😂😂evet mutluluklar tatlım
suzu tamam kendi çöplüğünde konuşmaya devam et sen
suzu okumadın gaLiba tatLm eşim işten gwLcek we sabırsızLıkla sarıLıp uyumayı bekLiyrm madem bize gece sanada gece dimi sen bence bana dicene kendin gitte yat kocanın yanına aiLene zaman ayır ben aiLeme zaman ayırmak için eşimin yolunu bekliyorm önce kendine bi çeki düzen wer ayrıca burda henüz saat 1 we normal sizin orda sabah olcak nerdeyse mutsuzLukdan uyuyamıyosun heraLde neyse aman banane ya herkesin derdinden Allah hidayet wersin
suzu ahahaahaha kız sen beni güLdürdün Allah beni yine güLdürsün saf bu yaa gerçekden inanmak istediğine inan 😂😂😂 beni tanıyan tanıyo sana hiiiç açıklamaya gerek yok ay harbiden güLdüm
OlgaArslan kız çayLa kafayı bozmuş bu 😂😂😂 neyse yarım saate kocam geLir çıkmak zorunda kaLcam burdan ama sende saLla bunu admine ettiği lafıda postLa şikayete atıLır bu burdan 😂😂 ay kocama Laf etti mutsuzLuğu burdan kim çıkarıyo belli oLdu 😂😂😂
deletedmom11 hahahah allah akıl fikir versin azcik zekân olsa benim bir durum yerden vurmazsin beynin o kadar çalışıyor 😂 senin gibi sana aciklama yapmami beklemiyorsun herhalde neden uyanık olduğuma dair😂 bakin işinize ya cahilliginiz ve mahalle karısı tavırlarınız çeneniz gözlerimi kanatti😂 ay allah sabır versin kocalarınıza inşallah,
suzu kişi kendinden biLir işi demişLer demekki sen mutsuzluğu burda tatmin ediyosun
deletedmom11 😂😂kız kocam diye diye ölecen insanın neyi eksikse onu sayıklarmış iki saattir bana kocanla alakalı açıklama yapıyorsun allah akıl fikir versin😂😂
deletedmom11 ezik ya😂😂😂yazık sana be😂😂
deletedmom11 yok daha muhattap olmam be böylesine cahil bile demek cahile hakaret olur diye bişey demiyorum artıl
suzu Neyse şekerim gerçekden inanıLmaz üzüLdüm senin için bu kdr mutsuz oLduğunu biLsem üstüne çpk geLmezdim hayatın boyunca sewmedğn bi hayat yaşamak zor oLsa gerek neyse neyse daha fazLa üzüLme üstüne gelmeyi bıraktm zaten mutsuzsun bi darbede biz atmayaLm 🙈 sen çay may içme aman bebeğine bişi olmasın hadi iyi geceLer ayy pardon senin gecen iyi oLsa bu kdr ruh hastası sinir hastası oLmazdın dimi bebeğim bendekide Laf işte 😂😂 Hadi sana kendi kendini kemirmeLer öpüyorum bayyyy
OlgaArslan kız tartışmada böyle üzüLeceğim akLıma geLmezdi garibim yaa hayat wurmuş bide biz gidiyoz üstüne bak içim yandı görüyonmu 😂🙈 ayyy neyse bi çay içeriz harareti aLır 😂😂 bebiş harbi herif geLcek ben ufakdan kaçayım 😘😘 öpüyorm sende çık şu cahiLden başka keLime haznesi oLmayan zawaLLı arkadaşın üstüne gitme yazık ben üzüLdm haLine 😂😂😂😂😂 ay yine güLdüm 😂😂😂
deletedmom11 😂😂😂 hakikaten eziksin ya ben ne laf soktuysam sana aynisini bana söylüyorsun beyin yok ki cvp veresin 😂😂 ben bir tek cayı onemserken siz birseyi onemsemeyin hatvan gibi herşeyi yiyin için sonra ne oldu niye böyle oldu diyin allahın cahilleri sizi,bu kadar cahil olduğunu bilsem acar miyim post..Allah beyin açıklığı versin dilerim bol bol okur kültürlü cocuklar yetistirisiniz,kız gelmedi mi kocan hala😂😂😂
deletedmom11 beni de güldürdün vallaha moral kaynağısın 😄 iyi geceler sana