Gg5348 Cansuyca mutlaka doktorunuzu dinleyin eğer çatınız dar ve bebek kilolu olursa brakial pleksus riski var yani bebeğin omzu kemiğinize takılıp kol sinirleri zarar görür ömür boyu tedavi olması gerekir bu arada fizyoterapistim ve ne yazık ki çok görüyoruz böyle vakalar sezeryan olun ne fark eder önemli olan sağlıklı kucağınıza almak
Cansuyca Gg5348 bana bunu bir kaç kişi daha söyledi ve sizden duymak gerçekten daha çok etkiledi beni şu an haftaya pazartesi tekrar gidicem bakalım ona göre bir yol izleriz herhalde 🥹
isum Cansuyca sezeryana ayak yapıyor , kaç doktor söyledi, çatı darlığı diye bir şey yok, bu doğum başlamadan anlaşılmaz diye, sizi bayağı kandırıyor, uğraşmak istemiyor
Cansuyca 2princessmother yani erkek bebek ya 40 a kadar beklenebilir denildiği için 37 ye erken gözüyle bakılıyor sanki
Gg5348 Cansuyca en önemlisi ikiniz sağlığı sakın yanlış anlamayın sizi korkutmak için söylemedim sadece kötü bir durum yaşamayın diye olasılığı söylemek istedim inşallah en güzel şekilde sonuçlanır kavuşursunuz bebeğinize🥰🤗
Cansuyca Gg5348 estagfurullah ben öyle algılamadım sadece tam aksine memnun oldum bilgilendirmeniz için 💝 Amin teşekkür ederim hepimiz inşallah
Boncukk123 Cansuyca evet canım suyun gelmezse kanama vs. olmazsa sancını evinde çek ama bu çatı konusunda farklı doktorlara da danış bakalım hepsi aynı şeyi mi soylıcek devlette bir doktora görün mesela onlar genelde sezaryen yanlısı olmuyorlar
Temmuzmucizesi26 Cansuyca neden bayramdan bir gün öncesine gün istiyorsunuz bayram geçsin sonrasında olsun
Cansuyca Temmuzmucizesi26 aslında gün istemek değil dayanamamak ben hamileliğimin başından beri neler yaşadım Allah biliyor hastanelerde yatmaktan psikolojim bozulmuştu artık ve biraz zorlanıyorum artık bende sağlıklıysa ve zarar görmeyecekse doğum yapmak istiyorum sadece 😔
yenianne0511 Cansuyca canım dr değiş sezeryan için para için her b.ku afedersin uydurup korkutuyorlar anneleri …
Cansuyca yenianne0511 aslında doktorumdan aşırı memnunum ama bu özel hastanelerdeki doktorların neden bu kadar sezaryana yatkın olduklarını anlamış değilim
Boncukk123 Cansuyca evet canım maalesef öyle suyumuz geldi mi hemen gitmemiz gerekiyor su gelişinden sonra 24 saat içinde bebiş doğmalı enfeksiyon riski artıyor çünkü 🥹 benim de ilk gebelik tecrübesizim yaşamadım ama dua ediyorum insaAllah suyum kanamam olmadan haftam geldıgınde düzenli sancım olur da o şekilde hastaneye giderim açılmam da olur insaAllah diyorum 🤲🏻🥹🌸
Cansuyca yenianne0511 aaaa ciddi mi yani ben şu an doğum paketli olmama rağmen bana sezaryan yaparsa veya ben istersem doğum paketi dışında ücret mi ödeyeceğim ? 😮
yenianne0511 Cansuyca sen ödemiyorsun sen onlar için projesin zaten bu durumda onlar devletten ameliyat ücreti alıyor senden değil yani malsef devlet bile öyle çok nadir inatçı çıkacaksınki normal doğum yapasın çok yalan söylüyorlar yok kordon yok sıkışık yok çatı dar başka dr gittiğinde yalanını çıkarıyor sırf kötülemek için doğum dr hep böyle sekmiyor yıllardır çevrem o kdar gebeki hepsi çıkıor 😂😅
Sadeceanne2 Cansuyca 🥴🥴🥴aslında bebek açısından en risksizi sezeryan bide normal doğum ne zaman olacak geceye mi denk gelecek gün içinde mi kaç saat sürecek belli değil ya o yüzden sezeryan doktorlar için candır 😄
_Tazeanne Ben daha 13. Haftada özele gittiğimde direk sezaryen dedi şehir hastanesine devam ediyorum özeller uğraşmak istemiyor o kadar paraya rağmen 😕hayırlısı hangisiyse o olsun yeterki sağlıklı doğsunlar
Sadeceanne2 Cansuyca bayramdan sonra düşünün. Bayram izniydi kıdemlilerin izinde olmasıydı işlerinizi aksata bilir. Bide anne karnında 1 gün dünyadaki. Kaç güne bedel bebiş için sağlıkla kavuşun inşallah hiç korkmayın sezeryandan Çatınız dar ise çok Büyük tramva yaşarsınız. Bebekte de. Çok riskler oluşur hiç zorlamayın kendinizi