busraaa10 Gmz09 evet canım haklısın yorulmakta bende öyleyim asla evimin işini yapamıyorum bel ağrısından duramıyorum yani yemek zor yapıyorum günlük sağlıkla kucağımıza alalım da hepsi yoluna gircek inşallah 🫶🏼☺️
busraaa10 Esraaaas aynı günlerimiz benimde 32+5 🫶🏼🥹 bende anlamadım 20 li haftalar geçmedi de bu haftalar hemen geçiyo gibi bazen geçmiyor şimdi bayram manasına geçecek 1 hafta daha 😂
mehtap4925 busraaa10 40ıbeklersek son 20 gün ama 38 de gelirse bi haftamız kaldı bizimki normal ne zaman gelir bilmiyorum 😩😂
Emineelvin _Annemmm4 benimle aynı haftasınız 32 🙏❤çok heyacanlıyım amma bebekin kafası daha yukarda doğum pozisyonuna dönsün diye doktor bana sabah akşam spor yapmamı önerdi inşallah döner. Kendim doğurum🙏🙏🙏🙏🧿
Kelebekmisaliihayat Emineelvin inşikak süresini dinlemek etkili oluyormuş, bebeği donmeyenler böyle dönmesini sağlamış. ne kadar doğru bilmiyorum bebeğin dönmesinde, ama sûre dinlemek kendi başına iyi zaten.
busraaa10 Esraaaas yaniii belli ihtiyaçlarımız hazır anne yanı hastane çıkışları falan ama çantamı falan daha hazırlamadım ben 😂 sizin hazır mı yıkamadım bile ben daha
Kelebekmisaliihayat busraaa10 ben çok bi şey almadım bebise. Çevreden geldi. Onları yıkamaya başladım. Ütüleyip düzenleyeceğim bu hafta . Ona göre de eksikleri bayramdan sonra almaya çalışacağım. Yavaş yavaş yapın, kalıyor, yapmasi zor geliyor bıraktıkça
Kelebekmisaliihayat MorKelebek54 benim de öyle. Nisan sonu Mayıs ortasi , ne zaman gelirse küçük hanım. 30 Nisan düğün tarihi, bi de o zaman geliyormuş 😂
Kelebekmisaliihayat Emineelvin döner merak etmeyin. Son ana kadar zamanı var. Son anda bile dönebilirmiş. Sağlıkla gelsin bebiş🌸
Emineelvin Kelebekmisaliihayat çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız çok az kaldı uygulamaya görə 61🙏🙏🙏🙏🧿🧿🥰
busraaa10 Esraaaas ben yapmadım daha hiç bişey bu hafta yıkayıp ütülemek istiyorum bakalım üşenmezsem tabii 😂