Boncukk123 busraaa10 hamd olsun bugünümüze sağ salim kolaylıkla ve zamanında kavuşalım hepımız 🥹🤲🏻🌸 endişe korku heyecan en önemlisi o his nasıl bşey çok merak ediyorum tekmelerini hissettiren Rabbime şükürler olsun kucağımızda da hastaneden sağlıkla çıkacağımız günler gelsin bekleyen isteyen herkese nasip olsun 🥹🌸
busraaa10 Boncukk123 ahhh düşünmesi hayali bile çok güzel ya 🫶🏼🙃🥹 bende o hissi çok merak ediyorum evet şuan tekmelerini hissetmek harika bişey ama yüzünü görünce falan o hissi çok merak ediyorum 🤲🏼🥹
MorKelebek54 busraaa10 20. Haftadan sonra 30. Haftalar gelmek bilmedi, 30. Haftadan sonrada zaman gecmek bilmiyo 😂
busraaa10 MorKelebek54 bana da öyle 20li haftalar hiç geçmedi çok uzun gibiydi 30 a geldik geçer dedik gün gün 🥹😂😂😂
mehtap4925 busraaa10 nisandan bildiriyorum doğum ayın çok heyecanlı bi ay kavuşmaya sayılı günler kalıyor rsbbim sağlıkla kavuştursun bizleri çocuklarımıza
Gmz09 busraaa10 günler geçmiyor gibi.Her hafta daha zor oluyor maalesef.34’e girdim hemen yoruluyorum ki daha temizlik bile yapmadım.Sağ Salim almak nasip olsun ama günler de çabuk geçsin artık.Doğduktan sonra da zordur ama ben artık istediğim gibi yatmak,eğilmek istiyorum:(
busraaa10 Gmz09 evet canım haklısın yorulmakta bende öyleyim asla evimin işini yapamıyorum bel ağrısından duramıyorum yani yemek zor yapıyorum günlük sağlıkla kucağımıza alalım da hepsi yoluna gircek inşallah 🫶🏼☺️
Esraaaas busraaa10 32+4 ne ara sıra bize geldi çok çabuk zaman geçti ya hem çok heyecanlıyım Hemde çok tedirginnn
busraaa10 Esraaaas aynı günlerimiz benimde 32+5 🫶🏼🥹 bende anlamadım 20 li haftalar geçmedi de bu haftalar hemen geçiyo gibi bazen geçmiyor şimdi bayram manasına geçecek 1 hafta daha 😂
mehtap4925 busraaa10 40ıbeklersek son 20 gün ama 38 de gelirse bi haftamız kaldı bizimki normal ne zaman gelir bilmiyorum 😩😂
Emineelvin _Annemmm4 benimle aynı haftasınız 32 🙏❤çok heyacanlıyım amma bebekin kafası daha yukarda doğum pozisyonuna dönsün diye doktor bana sabah akşam spor yapmamı önerdi inşallah döner. Kendim doğurum🙏🙏🙏🙏🧿
Kelebekmisaliihayat Emineelvin inşikak süresini dinlemek etkili oluyormuş, bebeği donmeyenler böyle dönmesini sağlamış. ne kadar doğru bilmiyorum bebeğin dönmesinde, ama sûre dinlemek kendi başına iyi zaten.
busraaa10 Esraaaas yaniii belli ihtiyaçlarımız hazır anne yanı hastane çıkışları falan ama çantamı falan daha hazırlamadım ben 😂 sizin hazır mı yıkamadım bile ben daha
Kelebekmisaliihayat busraaa10 ben çok bi şey almadım bebise. Çevreden geldi. Onları yıkamaya başladım. Ütüleyip düzenleyeceğim bu hafta . Ona göre de eksikleri bayramdan sonra almaya çalışacağım. Yavaş yavaş yapın, kalıyor, yapmasi zor geliyor bıraktıkça