Kelebekmisaliihayat Emineelvin inşikak süresini dinlemek etkili oluyormuş, bebeği donmeyenler böyle dönmesini sağlamış. ne kadar doğru bilmiyorum bebeğin dönmesinde, ama sûre dinlemek kendi başına iyi zaten.
Kelebekmisaliihayat busraaa10 ben çok bi şey almadım bebise. Çevreden geldi. Onları yıkamaya başladım. Ütüleyip düzenleyeceğim bu hafta . Ona göre de eksikleri bayramdan sonra almaya çalışacağım. Yavaş yavaş yapın, kalıyor, yapmasi zor geliyor bıraktıkça
Kelebekmisaliihayat Emineelvin döner merak etmeyin. Son ana kadar zamanı var. Son anda bile dönebilirmiş. Sağlıkla gelsin bebiş🌸
Emineelvin Kelebekmisaliihayat çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız çok az kaldı uygulamaya görə 61🙏🙏🙏🙏🧿🧿🥰
busraaa10 Esraaaas ben yapmadım daha hiç bişey bu hafta yıkayıp ütülemek istiyorum bakalım üşenmezsem tabii 😂
biranneikievlat busraaa10 Evet sıra bize geliyor çok heyecanlıyım 😄🎉 Çok ağrılı geçiyor çatı ağrısı mı desem ne desem bilemediğim bi ağrım var ne uyku uyuyabiliyorum ne iş yapabiliyorum. Amin, hepimiz inşaAllah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza 🌺🤲🏻