Adenala busraaa10 Ay parayla değil sıraylaymış gerçekten de geliyor gelmekte olan bizim bayram şekerleri 🍬
busraaa10 Adenala çok şükür gerçekten öyleymiş 🤲🏼☺️ sağlıkla sıhhatle gelsinler minişlerimizzzz inşallah
Aseliimmm busraaa10 yok canım nisan ayı geçecek ya sonra mayıs sona 1 kaldı diye ondan dedim 1 gün sanılmış 😄
ogretmen1anne_ busraaa10 çok az kaldı heyecan stres bütün duygular bir arada sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah 👼🏻 🥰
busraaa10 ogretmen1anne_ hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz ya sağlıkla kucağımıza alalımmmm inşallah 🫶🏼🌸
MorKelebek54 busraaa10 nisan mi mayis anasi miyim bilmiukrum 😂 nisan sonu mais gibi insallah dogum iste. Tam kestiremiyorum ama nisan sonu gelcek gibime geliyo nedense😂 geliyor gelmekte olan 😂 ama cok yavas geliyo sorun orda 😂
busraaa10 MorKelebek54 artık zaman geçiyo gibi geçmiyor gibi 😂 20 li haftalar hiç geçmedi bana da 😂 Bayram sonra iyice azalacak günümüz 🤲🏼🥹
Kelebekmisaliihayat MorKelebek54 benim de öyle. Nisan sonu Mayıs ortasi , ne zaman gelirse küçük hanım. 30 Nisan düğün tarihi, bi de o zaman geliyormuş 😂
MorKelebek54 busraaa10 20. Haftadan sonra 30. Haftalar gelmek bilmedi, 30. Haftadan sonrada zaman gecmek bilmiyo 😂