busraaa10 nuraysrhn bende öyle düşünüyorum ya nette falan görüyorum 27 28 de çanta hazırlayanları 😂 ben mi geç kaldım ki diyorum bazen
Kelebekmisaliihayat busraaa10 ben de hazirlamadim daha. Hatta bazı şeyleri almadım bile .. Ne zaman alacağım bilmiyorum, üzerimde tembellik var
busraaa10 Haticeburak06 bence normal bi yere toplanıyorsa eğer bazen benimde öyle oluyor sabahları falan hiç hamile gibi değilim gibi hissediyorum 😂😂 yumuş yumuş
Kelebekmisaliihayat busraaa10 zaman azaldıkça korkuyorum. Ama bi yandan bebiş gelecek diye seviniyorum. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
_Annemmm4 busraaa10 bizde aynı 32 ye girdik heyecan yaklaştıkça artıyor hastane çantamı hazırlamaya başladım sizler neler yaptınız 💞
Emineelvin _Annemmm4 benimle aynı haftasınız 32 🙏❤çok heyacanlıyım amma bebekin kafası daha yukarda doğum pozisyonuna dönsün diye doktor bana sabah akşam spor yapmamı önerdi inşallah döner. Kendim doğurum🙏🙏🙏🙏🧿
Kelebekmisaliihayat Haticeburak06 33+4 teyim. Bazen çok sert bazen yumuşak oluyor. Sanırım bebeğin hareketlerine göre değişiyor
Adenala busraaa10 Ay parayla değil sıraylaymış gerçekten de geliyor gelmekte olan bizim bayram şekerleri 🍬
busraaa10 Adenala çok şükür gerçekten öyleymiş 🤲🏼☺️ sağlıkla sıhhatle gelsinler minişlerimizzzz inşallah
Aseliimmm busraaa10 yok canım nisan ayı geçecek ya sonra mayıs sona 1 kaldı diye ondan dedim 1 gün sanılmış 😄