busraaa10 Mayıs anneleri sıra bize geliyor günler nasıl geçiyor ♥️ çok heyecanlı endişeli nasıl olucak merakı rabbim hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese de bu duyguları yaşatsın inşallah 🤲🏼🥹🥲
Kelebekmisaliihayat busraaa10 zaman azaldıkça korkuyorum. Ama bi yandan bebiş gelecek diye seviniyorum. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
busraaa10 Haticeburak06 evet ya az kaldı zamanında sağlıkla gelsinler inşallah da çok heyecanlıyım ben 🫶🏼😂
busraaa10 Haticeburak06 ay evet senin kaç gün kaldı gözüküyor biz bugün 32 olduk mayıs sonu gibi gözüküyor bizim inşallah tabii 🌸😂 dursun durabildiği kadar
_Annemmm4 busraaa10 bizde aynı 32 ye girdik heyecan yaklaştıkça artıyor hastane çantamı hazırlamaya başladım sizler neler yaptınız 💞
Aseliimmm busraaa10 yok canım nisan ayı geçecek ya sonra mayıs sona 1 kaldı diye ondan dedim 1 gün sanılmış 😄
busraaa10 Haticeburak06 yok daha başlamadı doktor haftaya çağırdı ozaman ntsye bağlıcak büyük ihtimalle 🙃