mineoksuz11 Rgmss hemen hemen eksiği kalmadı denebilir kızım olacak ablasından kalanlarda olunca 🥹 hastane çantası için eksiklerimi aldım işte bayramdan sonra yıkayıp çantaya koyması kaldı
77Bebek35 Alynq aynıyız benımde kız ıkıncı gebeliğim sezeryan düşünüyorum ıkıncıyı bakalım nasip kısmet ilki normaldi
Kdjhjhhj Alynq ayy ismi gibi bahtida güzel olsun inşallah ilk doğumum sezeryan olduğu için buda sezeryan 🌷
Alynq Kdjhjhhj Amin İnşallah bütün bebişlerimiz güzel kaderlerle gelsin☺️🙏🏻🤍 Aynı haftalarda doğum yapıcaz demek ne güzel☺️
Dilomonna Rgmss benimde 17 Mayıs görünüyor gününde gelen bebek çok az 😊 bakalım ne zaman gelicez kızımız 😍
Aytlkya Eksiklerim ve çantam tamamen hazır 27.haftamda herşey tamamlandı 30+2 yiz iyikide o zaman hazırlamışım şuan erinirdim galiba tabi biraz erken dogum korkusuyla da erken hazırladım😄
asell13 Rgmss hiç bi hazırlığım yok daha nakışlı isimli takım yaptırcak annem birazda kıyafetlerini alacaz inşallah bayramdan sonraya kaldı hepsi
Haticeburak06 Rgmss çok şükürler hiçbi eksiği yok kızımın bi tek benm emzirme sütyenim ve bi takım daha pijama almam lazım 🙈🩷 şaka maka çok az kaldı ya önümüzdeki ay doğuruyoruz ayyy😁
_Annemmm4 Rgmss Belinay bebeğim geliyorrr ilk bebeğim hazırlık olarak hastane çantamda bi kaç eksiğim var zaman ilerledikçe heyecan artıyor yetişmiyecek telaşına giriyorum bazen 😅💞
Kbr-ozcn Rgmss oglusumuz geliyor 30+6 haftaligiz. Odasını düzenledik herşeyi hazır beyimizin sadece kapi süsü ve çikolatası gelecek kendi alışverişimi de pijama göğüs kremi gümüş kapak gibi bu ay halledip hazır bi şekilde doğum beklemek istiyorum 🤭