Hamilebirisi_06 Rgmss eksiklerimiz bitti mayısın 2-3. Haftası gibi doğum inşallah. Hastane çantasına bez mama gibi eksikler kaldı sadece. Bebişimiz kızz bir de 19 aylık oğlum var 🥲 Allah kolaylık verir inşallah
Alynq Rgmss cinsiyetimiz kız, 31+4 teyiz heyecanla kavuşmayı bekliyorum artık bayramdan sonra yıkama ütüleme faslına geçicem hast çantası da hazırlanacak. Eksiğimiz kalmadı artık sadece zaman geçse de bir an önce sağlıcakla kavuşsak🎉💝🥰
Kdjhjhhj Rgmss 31+4teyiz çok şükür bir eksik yok ikinci bebe olma avantaji ve bir oğlumvar kizim olucak bu sefer inşallah bugün kiyafetleri yikadim yarinda ütüleyip yerleştircem sonrada hastane çantasi hazirlanicak ve sezeryan olucam ya sizz🌼❤️
Myrtle Rgmss mayis ortasi gibi benim de bakalim. İnsallah vaktinde gelir. Her sey hazir. Evde yapacagim hediyeliklere üşenmezsem baslayacagim bi o kaldi :). Bi de kizimin saglikla gelmesi kaldi 🙂
06_hb06 Çok şükür eksiğimiz bitti herşeyi hazır çantamızda hazır 34 haftalığız bir prensesim olacak Allah izin verirse sadece kızım kaldı oda gelirse bizde tamamlanıcaz inşallah rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin 🥹🤲
Kdjhjhhj Alynq aaa ayniyiz ya haftamiz ve cinsiyetimiz biz melis koyucaz ya siz doğum şekli bellimi sizin🦋
77Bebek35 Alynq aynıyız benımde kız ıkıncı gebeliğim sezeryan düşünüyorum ıkıncıyı bakalım nasip kısmet ilki normaldi
Rgmss Kdjhjhhj benim ufak tefek kendım ıcın eksıklerım kaldı gecelık pıjama vs gibi.Bebiş simdilik tamam gibi benım de ılk cocugum olucak oglum 😇
Alynq Kdjhjhhj ne güzel tesadüf🥰 bizim ismimiz Işıl İnci olacak İnşallah. Doğum şekli sezaryen istiyorum bakalım hayırlısı sizin belli mi doğum şekliniz?
Kdjhjhhj Alynq ayy ismi gibi bahtida güzel olsun inşallah ilk doğumum sezeryan olduğu için buda sezeryan 🌷
Yunel Rgmss 33+2 haftalığız 3 bebişim olucak inşallah eksikliklerimiz kalmadı geçen hafta da yıka kurut ütüle yaptım çantada hazır şuan tek gelmesi kaldı diye bilirim sadece beşiği kurmadım oda hastane dönüşü bile kurulur park beşik diye cinsiyetimizde erkek 💙 ama 30 haftaya kadar çok çabuk geçti zamanda sanki 30 dan sonra yavaşladı geçmek bilmiyor birtürlü
mineoksuz11 Rgmss hemen hemen eksiği kalmadı denebilir kızım olacak ablasından kalanlarda olunca 🥹 hastane çantası için eksiklerimi aldım işte bayramdan sonra yıkayıp çantaya koyması kaldı
Alynq Kdjhjhhj Amin İnşallah bütün bebişlerimiz güzel kaderlerle gelsin☺️🙏🏻🤍 Aynı haftalarda doğum yapıcaz demek ne güzel☺️
Dilomonna Rgmss benimde 17 Mayıs görünüyor gününde gelen bebek çok az 😊 bakalım ne zaman gelicez kızımız 😍
Aytlkya Eksiklerim ve çantam tamamen hazır 27.haftamda herşey tamamlandı 30+2 yiz iyikide o zaman hazırlamışım şuan erinirdim galiba tabi biraz erken dogum korkusuyla da erken hazırladım😄