Prensiminannesiyim hiç erkek de görmedim merak etmeyin siz söylemedikçe kimse açıp eslem ismi kız mı erkek mi diye bakmaz güzel isim 🫶
Eslem ismi?
Esrasrcnn burdan biri yazdı bana özelden eslem erkek ismi kızınıza koycaksanız bidaba düşünün diye araştırdım bende tabi biraz derine inince baktım gerçekten erkek ismiymiş ama baya araştırmak lazım 😂
merimiri inşallah ya kimseye demedim erkek ismiymiş diye ilerde söyler dururlar diye 😂
Prensiminannesiyim bence koyabilirsiniz bişi olmaz hiç Eslem diye erkek de duymadım şaşırdım
Bende burda bi yazıda kız bebek isimleri başlığında kızım olursa eslem koymayı düşünüyorum yazdım burdan biri bana bir site attı orda erkek adı olduğu vs yazıyordu ama anlamına baktığımda güzel bir kuranda geçen anlamı var benimde kafam karıştı henüz cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa sanırım yine eslem koyarım çünkü içime çok siniyor 4 yaşında bir oğlum var adı eymen ve eslem isminin ona uyumlu olacağını düşünüyorum
Prensiminannesiyim Ay o çok biliyormuş bende kızıma koyarken anlamına baktım araştırdım hiç öyle birşeye rastlamadım ki örnek deniz çok bilinen bir isim hem kızda hem erkek de mutlaka koyuluyor çok ortada bir isim ama eslem hiçte öyle değil lütfen gönlünü içini rahat tut kimse aa eslem erkek ismi demeyecek bir ömür sana çok rahat ol herşeyini ne kadar da güzel yapmışsın gönül rahatlığıyla bebeğine böyle seslen derim 🫶🏼
Caglaeymen evet bana da burdan biri attı sayfa da bu http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/eslem-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html yazıyı oku işte eslem koyma kızına bile bile erkek ismini nasıl koycaksın falan dediler o kadar araştırdım bu ismi koyarken ben hiç görmedim böyle bi yazıyı görsem zamanında belki değiştirirdim ama 7 aydır eslem diye seviyorum bide her şeyini yaptırdık cinsiyetini öğrendiğimiz gün isim koyduk aklımızdaydı zaten o yüzden başka isim içime sinmiyo 🥺
Esrasrcnn inşallah ya http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/eslem-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html bu sayfadaki yazı kafamı karıştırdı umarım ilerde sıkıntı yaşamaz 🥺
biranne__ http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/eslem-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html eslem öztürk varmış erkek türkiyede futbolcuymuş arap kökenliymiş arapçada erkeklere veriliyormuş eslem ismi o yüzden benim kafam baya karıştı ama arap ülkesi değiliz türkiye de artık kızlara veriliyo bu isim sorun olmaz diye düşünüyorum
Prensiminannesiyim o kadar araştırdım hiç böyle birşeye denk gelmedim benim araştırma sonuçlarım ve eslem isminin anlamı olarak bildiğim anlamla bile bunlar farklı mesela ben buna asla inanmadım 😂
Prensiminannesiyim çok güzel bir isim çok ta güzel hazırlık yapmışsınız elinize sağlık bende hep kızda duydum eslem ismini
Sema_1nur teşekkür ederiz 🙈😍 bende hep kızda duydum da işte burdan birileri kafamı karıştırdı ama içime sinen başka isimde olmadı ecrin olabilir dedik o da araştırdık ücret mi ne demekmiş herkes Allahın hediyesi biliyor ama derine inince kuranda geçen ecr kelimesini ecrin yapıp aynı anlamı sığdırmaya çalışıyorlar o yüzden çokta kurcalamamak lazım yoksa isim bulamıycaz 😂
Esrasrcnn evet benimde araştırdığım da asla böyle bi yazı çıkmadı önüme kız olursa eslem ada erkek olursa yiğit alp koycaktık hazırdı isim cinsiyeti belli olunca hep eslem ada diye seslendik şimdi değiştirsem benimde zoruma gitcek o yüzden kalsın dedim 😂
Prensiminannesiyim kız kardeşimin adı ben katmıştım 8 yaşında hiç erkekte duymadım. Bu arada çok uysal uyumlu sakin bi bebekliği çocukluğu oldu isimlerin enerjisine inanıyorum ben 🥰
Prensiminannesiyim hiç erkeklerde duymadım o şsmi bence koyabilirsiniz kızda duydum hep
Prensiminannesiyim eslem erkek ismi değil benceee. Is arkadasim vardi oda kizinin ismini eslem koymustu. Bence değiştirme erkek ismi gibide değil yani.
Prensiminannesiyim aynen bende kızım olsaydı şura koymayı düşünüyordum ama oğlum oluyor buğra koyacağız
Benım kızımın adı Eslem nehir bence çokta güzel koyabilirsiniz anlamıda çok güzel hiç tereddüt etmeyın derım çevrem dede 3 4kısıde eslem ısmı var
Sema_1nur çok uyumlu gerçekten kızınız olursa şura koymalısınız kesinlikle 🙈😅