Betullkaratass Beybun_29 Allah veriyor sabrını eğer böyle telaşlı gidersen doğuma doğum daha zor ve acılı olur
Beybun_29 Betullkaratass anlık girio ağrı iki büklüm kaliom cok çaresiz hissediyorum o an zaten ağrıya karşı çok dayanıklı değilim günler yaklaşıyor stresim artıyor
Sevilemine Betullkaratass bende henüz bise yok bilmiyorum beklemedeyiz 4 nde belli olacak hersey tanidigim 42 haftalikken kızını doğurmuştu ama beni bekletir mi bilmiyorum
Gnl54 Beybun_29 stres yapma az kalmış tek nefeste kurtulursun inşallah Benimde ilkinde 38 de suyum geldi normaldi hersey cok korktum stres yaptim dogumda aniden tansiyonum çıktı acil sezeryana aldilar gayet rahat ol
Betullkaratass asell13 benimde 31 Mayıs gözüküyor uygulamada 32+6 haftalıkken belki de 10 Mayıs gibi falan olur
Beybun_29 Betullkaratass valla napsam olmuyor bak saat 3 te ağrı ile uyandım o kadr şiddetli vurdu ki ağrı sadece derin nefes aliodum ağrım kötüydu ağladım iki üç dk devam etti bı anda kesildi ağrı bu ağrıların sebebini anliyamiom Mayıs’ta doğacak Mayıs’a kadr bu şiddetli ağrıları çekecek miyim 🤦🏻♀️
meelooss 34+2 kavuşmak için sabırsızlanıyorum ama doğumdan da korkuyorum Rabbim bütün hamilelerin yardımcısı olsun kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım 🌸
Betullkaratass meelooss amin Meryem suresi dinle doğum başladığını anladığın an dahi bide hurma yemek kolaylaştırıyor
Betullkaratass Sevilemine işte herkesin hamileliği doğumu bedeni çok farklı olduğu için insan birşey diyemiyor
merylii_ Betullkaratass ah ah çok hızlı geçti bu zamana kadar, şimdi de geçmek bilmiyor, artık kavuşmak istiyorum sağlıkla
meelooss Betullkaratass hurma yemeğe başladım Meryem suresini en başından beri okuyup dinliyorum inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize 🤲🏻🩷
Ayseazsoyler Betullkaratass amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla hayırlısı ile gelsin 🤲🏻 Şükür iyi gidiyor geceleri bel ağrısı yüzünden uyuyamadığım zamanlar oluyor arada mide yanması senin nasıl gidiyor