Beybun_29 Betullkaratass arada bir sancı ağrı gelio bana ama çok can yakıcı şekilde yalancı sancı olabilirmiş o bile çok acıtıyor nasıl doğuma dayancam bide sezeryani hiç istemiom 🥺
ulkukhrmn Betullkaratass evet ya 40. haftayı beklemez inşallah ben beklemek istemiyorum o kadar 😂😁kızlar erken gelir deniyor bakalım göreceğiz
Betullkaratass Boncukk123 bende çok merak ediyorum hangi haftada geleceğini erkek bebek geç geliyormuş diyorlar
Boncukk123 Betullkaratass bilmiyorum ki canım kasılmalarım oluyor arada bidaha ki kontrol bayram araya girdiği için 16sında erken de gelmesin geç de gelmesin istiyorum herseyden önce sağlıklı olsunlar 🌸🤲🏻
Betullkaratass Beybun_29 Allah veriyor sabrını eğer böyle telaşlı gidersen doğuma doğum daha zor ve acılı olur
Beybun_29 Betullkaratass anlık girio ağrı iki büklüm kaliom cok çaresiz hissediyorum o an zaten ağrıya karşı çok dayanıklı değilim günler yaklaşıyor stresim artıyor
Sevilemine Betullkaratass bende henüz bise yok bilmiyorum beklemedeyiz 4 nde belli olacak hersey tanidigim 42 haftalikken kızını doğurmuştu ama beni bekletir mi bilmiyorum
Gnl54 Beybun_29 stres yapma az kalmış tek nefeste kurtulursun inşallah Benimde ilkinde 38 de suyum geldi normaldi hersey cok korktum stres yaptim dogumda aniden tansiyonum çıktı acil sezeryana aldilar gayet rahat ol