Boncukk123 Betullkaratass son adete göre 33+1 ama ultrasona göre biraz önde gidiyoruz ☺️🌸 nasıl gidiyor kaç gün kaldı 40 ı tamamlıcaz mı diye çok heyecanlıyım 🌸
Sevilemine Betullkaratass 39+2 doğuma son 5 gün nisan 4 nde gidecem doğumla ilgili kesin bise söylenir diye düşünüyorum. En son tersti bebeğim Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Beybun_29 Betullkaratass valla doktor daha bişey demedi en son gittim pozisyon baş aşağı şuan dedi o kadr hangisi sağlıklı ise o olsun dicemde ben doğurmak istemiom diye tutturdum son bir haftadir dogurmasak olmaz mı 😃
Betullkaratass Boncukk123 bende çok merak ediyorum hangi haftada geleceğini erkek bebek geç geliyormuş diyorlar
Beybun_29 Betullkaratass arada bir sancı ağrı gelio bana ama çok can yakıcı şekilde yalancı sancı olabilirmiş o bile çok acıtıyor nasıl doğuma dayancam bide sezeryani hiç istemiom 🥺
ulkukhrmn Betullkaratass evet ya 40. haftayı beklemez inşallah ben beklemek istemiyorum o kadar 😂😁kızlar erken gelir deniyor bakalım göreceğiz
Boncukk123 Betullkaratass bilmiyorum ki canım kasılmalarım oluyor arada bidaha ki kontrol bayram araya girdiği için 16sında erken de gelmesin geç de gelmesin istiyorum herseyden önce sağlıklı olsunlar 🌸🤲🏻
Betullkaratass Beybun_29 Allah veriyor sabrını eğer böyle telaşlı gidersen doğuma doğum daha zor ve acılı olur