Betren Mlttm4141 bugun gittim doktora ailemin yanindayim ilçede nst cekti ama nst cok iyi degil baska bi yerde de cektir dedi bugün hafif ama o zamanda şiddetli olmuyo ki orta düzeyde oluyo
Simge16 32+5 olduk 2 gündür sıcaklardan çok etkilenmeue başladım zor geçmeye başladı ilerledikçe napıcsx bakalım
Serendipity16 Tugce_gul zor gidiyor özellikle akşamları çok rahatsız oluyorum karnım taş gibi arada kasılma oluyor rahim ağzım sınırda zaten erken doğum riskim var bir an önce Mayıs gelse arada ağrım oluyor korkuyorum
Busracecen Hopyymom ben 34 +1 im çoktan belli oldu yani normal doğum istiyorum sorun olmazsa bana mayısın 13,14 du dendi başka doktorlarda gittiğimde onlarda aynı tarihi verdi 7 ağustos adet baslangicim benim o zamandan hesaplanıyor
asell13 MorKelebek54 ben oğlumda ağustosda doğum yaptım bütün yazın sıcağını çektim son aylarımda öyle doğurmuştum allahım ne eziyetti 😂😂 bu bebek yine aşırı aşırı sıcaklara gelmedi diye şanslıyım adana yazın ateş yağıyor resmen 😅
Ayseazsoyler Tugce_gul 32+2 den selam 😂 şükür iyi gidiyor gece bel ağrısı uykusuzluk dışında birde havalar ısındı darlanıyorum 😔 hep dua ettim yaza denk gelmesin diye gelmiyor pek diye seviniyordum ama resmen bir günde yaz bastı inşallah doğuma kadar en azından böyle gider
asell13 MorKelebek54 allahtan klima var her yerde hatta bu sene bebek için diğer odaya bi tane takalım dedik kızçem pişmesin 😂😂
Nurcannedom Tugce_gul 34+2 yız Ikızlerımle her şey güzel bıraz bel agrısı ve çok ayakta durunca veya çok uzun yatınca bebek kasılmaları var bır de bıraz suyumuz fazla ıkı gun sonra kontrol bakalım ne dıyecek doktor
Boncukk123 alperirem ay canım bende gece sağa ya da sola yatıyorum ya gece döneceğim zaman çatı kemiğim cıtlıyor resmen ama böyle çıt çıt degıl yani bariz duyuluyor ses senin başına geldi mi hiç
alperirem Boncukk123 aynen öyle oluyo resmen orası ayrılacak ya da kırılacak gibi hissediyorum. 🙈 Normalmiş ama acaba çatı darlığı ile falan alakası olur mu diye düşünmüştüm ben de
Haticeburak06 Tugce_gul 31+4 Sola yatmaktan sol tarafım uyuştu çok şükür başka sıkıntı yok Birde yataktan kalkıp geri yatarken nefes nefese kalıyorum o kadaaar😁🥹