Boncukk123 alperirem darlıktan olduğunu sanmıyorum canım ben yastık koymuyorum bacak arama belimi çok ağrıtıyor direkt bacağım bacağımın üstüne denk getirip uyuyorum dönerken öyle sesler çıkıyor kemikten donmeme degıl de sese uyanıyorum
alperirem Boncukk123 evet ben yastıkla yatıyorum ama inan fark etmiyo. Her kalktığımda ya da döndüğümde aynı şey. 🤣 Hep derdim noye donemiyolar anladım sebebini 🤣
Boncukk123 alperirem aa yastık koymana rağmen mi aynı ☺️ bende yastık okumadığım için öyle zannediyorum demek ilgisi yokmuş canım ama çatır çutur kırıldı sanıyorum
Busracecen Hopyymom ben 34 +1 im çoktan belli oldu yani normal doğum istiyorum sorun olmazsa bana mayısın 13,14 du dendi başka doktorlarda gittiğimde onlarda aynı tarihi verdi 7 ağustos adet baslangicim benim o zamandan hesaplanıyor
Tugce_gul Kızlar hastane çantasına bebek havlusu koymalı mıyım birde yeni doğduğu için üşür diye kalın battaniye aldım
alperirem Boncukk123 aynen valla hiç farketmiyo ben alıştım diye yastıkla devam ediyorum 🐒 yarın kontrolüm var dicem doktora bazen çok zorluyo çünkü
zeynepsg Haftaya giriş yaptım geceleri terleme olayı başladı geçen haftadan beri. 3 kere filan üst değiştiriyorum normalde de çok zor terleyen biriyim anlamadım gitti. Hastene çantasını kaldı bi onu da hazırladım mı bebekle ilgili işlerim bitmiş oluyor
alperirem Boncukk123 canım bebeğin başı dönmüş ordaymis o yüzden sinire ve kemiğe baskı oluyomus çok normal dedi