I8738 OguzMoms anestezi hemen onay verdi mi bide direk anestezi bölümüne mi gitmemiz lazım ben kan verdim direk anesteziye git dediler de
Simge16 Seda duyguya gidiyorum memnun değilim ısrarla niye ondan alıyorum bilmiyorum. Memik beyede gittim. Artık bir o bir o değiştirmeyim dedim 33. Haftamdayım şimdi
Dlk1616 Simge16 başka doktor deneyin bende sıra sıra deniyorum zaten doğuma da onlar girmiyormus bari doğuma gireni tanırız 😁
Meralkosar Fhnxxhnxdhnbg- bende sizi bekliyorum inşlh güzel geçer doğumunuz burdan iyi haberlerinizi alırız 💐
gokcen37 Baharrrrxxx gebe kalmadan once de kadon hastaliklari icin de Zeliha hanim a gidiyordum simdi gebeyim 6 aylik olduk ve Zeliha hanimla devam ediyorum cok cok memnunum
Baharrrrxxx gokcen37 randevu bulmak çok zor ama buluncada süper artık 37 haftalık olcam bundan sonra randevu nasıl olur bilmem zaten 2 haftada bir anca buluyoruz:))
gokcen37 Baharrrrxxx son haftalarda kendi vermiyor mu ben sirada beklerken bir kac kez kagit ile cagirdi beni son haftamdayim dedi randevusu yokmus ☺️
I8738 Dlk1616 bende bugün gittim kontrole tam 37 haftalığız ameliyat için gerekli şeyleri istedi doktorum EKG kan falan yarın tekrar gitmem lazımmış anestezi onayı alıp ona göre gün vericekmis
OguzMoms I8738 Bütün herşeyi toplayıp onlarla en son anesteziye gidiyorsunuz ondan sonra gün veriliyor
Fhnxxhnxdhnbg- I8738 kan verince anesteziye gidiyorsunuz dontor gün verdimi size bana kağıfa yazdı 8 11 Nisan arası diye onlarda 10 Nisan olarak verdi 9 da ystşm var 10 da sezaryan
Nigar22 Bende yaşar beye gidiyorum son haftamdayım bakalım ne olacak perşembe günü randevum var randevuyu kendisi kağıtla veriyor
Nigar22 Fhnxxhnxdhnbg- merhaba isteğe bağlı sezeryanmi benim haftam dolmak üzere bebiş gelmek istemiyor acaba normalle değilde sezeryanle almalarını istesem kabul ediyorlar mı?