Nigar22 Fhnxxhnxdhnbg- merhaba isteğe bağlı sezeryanmi benim haftam dolmak üzere bebiş gelmek istemiyor acaba normalle değilde sezeryanle almalarını istesem kabul ediyorlar mı?
13bahar16 Dlk1616 ilk gebeliğim dış gebelikmiş ameliyatımı yaptı gayet iyi sakin bi hanımefendi ve bana kalırsa işinin ehli rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Yagmurakyurek Dlk1616 Bursa yıldırım Doruk hastnesinde sezeryan doğum yptm mutlu kilciler doktorun ismi memnun kldm
Fhnxxhnxdhnbg- Meralkosar Evet yaptm Ameliyatm çok güzel geçti hiç bir şey hissetmedim spinal oldum Hastane Genel olarak güzel temizdi Ama hemşireler için aynı şeyi söyleyemiycem İlgili değillerdi açıkcası çokta memnun kalmadm
BBN Fhnxxhnxdhnbg- geçmiş olsun gözleriniz aysın öncelikle 🙏 amaliyatta doktorun vs tavırları nasıldı birde eşiniz amaliyat esnasında kapıda bekleyebiliyor mu kğçük 2 yaşındaki çocuğumu ziyaret için alırlar mı acaba
Meralkosar Fhnxxhnxdhnbg- gözünüz aydın olsun güle güle sağlıkla büyütün inslh benimde az kaldı iyice korkularım arttı
Cennet_kusum16 Busraa8 şans işi o..Boş oda varsa tek kişilik alırlar yoksa çift kişilik odalarda kaliyorsunuz aralarda perde var..
Fhnxxhnxdhnbg- Busraa8 Tek kişilik oda vardı ama hep boştu genelde iki kişilik odalara alıyorlar arada perde var
Fhnxxhnxdhnbg- BBN Bu konuda çok kötüydü amelyathane almıyolar zaten çocuk oluncada Asla sokmadılar akşam ziyaret ssattinde gelip gördü eşim 4 yaşnda oğlum var 3 gün beni göremedi ben ziyaret saatinde alırlar sanıyordum ama almadılar malesef
BBN Fhnxxhnxdhnbg- amaliyattan sonra nasıldı peki çok zorlandınız mı ağrı kesici vs gelip düzenli yaptılar mı
Fhnxxhnxdhnbg- BBN illaki oluyor ilk narkozun etkisi var sonra âgrınz oluyor ama agrı kesici yapıyolar