Miss adm mutlu ve sağlık dolu yıllar🎊Ben de kısmet olursa 28 ocakta doğum yapıcam tüm annelere sağlık dolu yıllar dılerım bende bebeğim sağlıkla kucağıma almayı dılıyorum ınşallahhh🙏
BaharAytekin Ağlasak da gülsek de elimizi tutan insanların hiç eksilmediği, güzel günlere olan inancımızı ne olursa olsun yıtırmedıgımızde gercege dönüştüğünü unutmadıgımız sağlık dolu yıllarımız olsun 🙏😇❤️
Hamcey adm hayırlı mutlu sağlıklı bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza aldığımız bir yıl geçirmeyi temenni ederim inş herkese iyi seneler 🥳🥳🥳
Veyselimiz YEni yılda dilegim başta bebegimi sağ saglim kucagıma almak saglıklı huzurlu barış içinde bir yıldilerim allhtan ve tabikide ayrı eve çıkmak inşallh bu sene ayrı eve çıkarım🙏
Heyecanli adm yeni yılda sevdiklerimle ailemle sağlık lı huzurlu ve oglusumla ıyi bir yıl geçiririm inşallah
Sedefbaq Oğlumun sağlıklı olması kazasız belasız kucağıma almak hayırlısı olmasıyla birlikte ailemizin daha da büyümesini diliyorum hayırlısıyla gönlümdeki gibi olsun 2019 ve sonrası
Premsescik adm Allahımın bana evlat vermesi sağlıklı bir şekilde cok istiyorm rabbim nasip etsin bu sene inşallah birde Allah sevdiğimiz insanları başımızda eksik etmesin 💜😊🤰👶
Smeyyekalel adm 2019 da dogacak olan minik prenses ve prensler hemen gelsin🤲🤩 rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin kolay doğum nasip etsin 🤲😍🤗