Metisko adm bol bol sağlık minik bebegimin iyi ve sağlıklı olması ve ağustos 1 de kucağıma almak eşimle çok çok mutlu olmak 😍
Berivanserkan adm Dilerim 2019 senesi bize huzurlu sağlıklı tecavuzun olmadigi paylasimin bol oldugu sevginin sayginin oldugu barış dolu bi yıl yaşatır...
AyseNurv Mutlu yıllar 🎉 yeni yılda mutluluk sizinle olsun güzel günleriniz olsun sevdiklerinizle ailenizle bebeklerimizi hayırlıca kucağımıza almak nasip olsun :)
Burcuveburcum Başından sonuna kadar hep 32 diş gülümsediğimiz, ağlarsak da mutluluktan olan mis gibi bebek kokulu yıllar 🥳
Deletedmom197 Yeni yıl dileklerim başta oğluşumu sağ salim kucağıma almak. Sonra sağlık huzur mutluluk olur inşallah🙏🏻🙏🏻
su_perisi Gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizlerle olsun.Allah yavrularımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻☺️☺️
Arzu1234 Ailenizle birlikte nice mutlu senelere inşallah Rabbim aile huzuru versin bolluk bereket versin bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊😊😊🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌾🌾🌾🌾🌾🌻🌻🌻🌻🌻🌻
ZehraS Tum annelerimizedileyim sevgi sevinc basinizin taci keder ayak tozunuz olsun .Hep gulun mutlu olun
Smysmy Bebislerimizi hayırlısı ile kucagımıza aldıgımız sevdiklerimizle gecirecegimiz güzel günlere senelere 🙏🏻🥰💗💗
Elftvs Rabbim bütün riskli risksiz farketmez bütün annelerimize sağlıklı dogumlar tostik tostik sağlıklı bebisler nasip etsiiin. Herkese mutlu seneleeeerrr😍🎈
Sirincili Yeni yıldan dileğim bir bebeğimin olması ♥️♥️ Tüm annelere ve bebişlerine sağlıklı huzurlu bir yıl, benim gibi anne olmak için can atanlara müjdeli haberler alacağı bir yıl dilerim ♥️♥️♥️🥰
nurkskn Rabbim tüm annelerimze kalbi kadar temiz bir yaşam nasip etsin yavrularımızın acısını üzüntüsünü görmemek dileğimle hanımlar ailenizle birlikte nice güzel senelere 😍💁♀️💕🤗💞🤗
Yaremmm Öncelikle bebeğimi sağlıkla kucağıma almak ve eşim ailem ile uzun ve sağlıklı yillar geçirmek 🤗😍😘👼
Popmum adm yeni yılda bebekler hiç aç kalmasın anneler hiç ağlamasın evsizlere ev yoksullara bereket gelsin kendim için de sağlık mutluluk huzur dolu bir yıl diliyorum ☺️
MelikeAhmet Yeni yılda sağlık mutluluk diliyorum Rabbim çocuğu olanlara , Hamile olanlara yardım etsin hayırlı seneler olsun inşallah :)