Minnosunannesii Bebeğimi hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak, çok rahat ve güzel bir normal doğum gerçekleştirmek ve mutlu huzurlu sağlıklı bir ömürle ailemle vakit geçirmek isterim Allahtan 🙏🏻
Btldrcn Tek dileğim sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmak inşallah 2019 bebiş getirir isteyen herkese 🤲🏻🥰
Senglcn Sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alacağımız bir yıl olsun...herseyden önce sağlık olsun 🙏🏽🙏🏽😊
Elizveannesi adm bebelerimle, eşimle, anne babalarımızla sağlıklı, en önemlisi huzurlu bir yıl olsun 🙏 kötüler, kötü niyetler uzak olsunlar 🤲
Glyctkl Bebeğime sağlıklı bi şekilde kucağıma almak... onu doya doya sarıp sarmalamak. Eşim ve bebeğimle mutlu huzurlu olmayı istiyorum... diliyorum... 🤰👶🏼🙏🏼❤️
Meralim09 adm Mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum Hamile annelerimiz bebişlerine sağsağlim kavuşurlar inşallah hepimizde mutlu yıllar diliyorum herkese 😊
nergisog adm merhaba. Çekiliş sonucu ile ilgili postunuzu şimdi gördüm. Mailden bilgilerimi gönderdim. Umarım geç kalmamışımdır 😊