ahsenelaa 04.04 olsun diye istedim açıkçası da suda azalma da vardı biraz ama yinede erken dedi

Flowerrs bende 36 haftalık oldum.Bendede sık sık adet sancısı gibi ağrı oluyordu.Bugün randevuda söyledim.Normal dedi.Sık sık yaşayacaksın dedi.Düzenli ve bir dakikadan uzun sürmedikçe acile gitmeye gerek yok .

ahsenelaa büyük ihtimalle bayram diye gün vermedi o haftaya bakalım artarsa sancım mecbur gidecem

ahsenelaa başlayınca 15 dakika sürüyor o sancı hemende geçmiyor ki bugün başladı 4 defa oldu gün içinde artarmı acaba gece falan

Flowerrs bende 36+0ım.
Benim de beklenen tarihim 26 Nisan.
Ara sıra adet sancısı çekiyorum. Ama uzanıyorum ben hemen kendimi dillendirince geçiyor.
Bu arada ilk kızım 18 Nisan doğumlu :)

Haftamız aynı. 5-6 saat bebeğin hareketlerini hissetmezseniz muhakkak hastaneye gitmeniz gerekiyor bugün doktorum söyledi azalma varsa beklemeyin

Flowerrs sade soda içmeyi deneyin. Ve bence de araya bayram giriyor diye ileri atıyorlar bende 36+5im daha gün vermedi kolestazım var bide Salı günü 37ye giriyorum sorucam en yakın zamanda alınsın diye

7 gün sonra

Nilckrr bende de kolestoz çıktı 36+1 im kolestaz için belki bu hafta doğumu başlatmayı düşünüyorlar sizin nasıl oldu kendileri mi başlattı doğumu

14 gün sonra