Skrnysn Bhrdgan Benimde aynı senin gibi oluyor yürüdüğüm zaman çatım acıyor ayaklarımın üstüne bastığımda bide belim ağrıyor aslında yürümek istiyorum ama sırf bu ağrılar yüzünden çıkamıyorum benimde 23 haftalık
Cennet-polat Nsl6 valla istesemde yuruyemiyorum 23haftalik olduk özel olarak yürüyüşe çıkamıyorum bacaklarıma ağrı atıyor sürekli kalçadan aşağı topalliyorum resmen bı sure sonra
merylii_ Nsl6 8.aydan selam valla benim ev 5.kat asansör yok yürüyüşe gidene kadar pertim çıkıyor. 5 kat in bi saat yürü geri dönünce eve çıkacak halim kalmıyor😂
Monsteraa Ben de çok düzensiz yürüyorum bugün eşimle aşırı yürüdük mesela pertim çıktı 🙈 hava güzel oldukça caddede 1 2 tur atıyorum sadece 20 25 dk totalde haftada 3 4 gün. şimdilik böyle 23+4 üm sonlara doğru arttiririm muhtemelen
Pinaargunes Zhrn allah allah ben yuruyom valla gunde 1 saat normalde 2 ye cikarmym bari korktum şuan😂
Pinaargunes dogurangaplumba valla bende bide hizli yururum ben allaha sukur bi agrim vs yok baya yuruyorum ama 1 saate indiriyim günde bari 2 yapmamaya calsym korktum acilma falan diyince siz🙏😂😍
dogurangaplumba Pinaargunes ben kac km yaptim bilmiyorum burdan çiftlik 1 2 km filan arabayla hergün yürüyerek gidiyordum çiftliktede dağ bayır keçi gibi gezip tırmanırdım orda ne kadar yürüdüm hiç bilmiyorum ama faydasını çok gördüm gerçekten doğumum çok kolay oldu bunda zorlancam farkındayım çünkü hususi yürüyüş yapmıyorum evde asla oturmuyorum ama onun faydası olurmu bilmem 35. Haftadan sonra ilk hamileliğim gibi yürümeyi düsünüyorum
Eylul_eylul Bhrdgan bende öyleyim ayakta çok kaldığımda yada yürüdüğümde yattığım zaman kalkamıyorum kalça kemiklerm alt karnım kopuyor sanki
Bhrdgan Eylul_eylul aynen uyuyamıyorum bende kalcam bacagım bazen dönmek zulüm oluyor daha şimdiden basladıysa son ayı düşünemiyorum rabbim kolaylık versin bizlere🙏🏼
dogurangaplumba Pinaargunes Açilma erken dediğim 8 8.5 aylik filandı galiba net haftayi hatırlamıyorum da 2. Doğumu zor yapcam gibi hiç hareket yok bende
Pinaargunes dogurangaplumba valla hareket etmeye calışın gene kendinizi iyi hissettikce daha iyi gelir hareket odemde azalir 🙏
Rabia6606 33 haftalık gebeyim sadece çocukları parka götürüp getiriyorum ekstra yürüyüş yapacak takatim yok valla
Dilan3462 Haftama giriyorum zaten bütün gün işte ayaktayım gelip giderken yürüyorum o yeter. İzine çıkınca belli rutin oluşturacağım
dinciklim6 Nsl6 9. Aya kadar 45 dakika kadar yürüyordum artık yarım saati zor yürüyorum baskı yaptığı için
Makbus066 Nsl6 ben hiç yürüyüş yapamıyorum ya çok zorlanıyorum 34 hafta olduk azcik yurusem çok tuaf oluyorum