• Öneri
  • Lavaboya karşı takintim var nasil asabilirim 😞

Cilemm1 bendede çok el yıkama alışkanlığı vardı öyle böyle değil annemle kavga ettiğimiz bile oluyordu nie bu kadar takıntılısn derdi hep bekarken koltuğa dokunsam telefona dokunsam kapı kollarına özellikle dokunsam hemen elimi yıkamam gerekiyordu asla rahat edemiyordum ondan sonra artk bu yıkamamaya çalıştım nereye dokunsam yıkamazdim en takıntılı olduğum kapı koluna bile dokununca yıkamadm icim içimi yiyordu ama yıkamadm 2 haftada takıntımı yenebildim sizde öyle yapın takıntınızın üstüne gidin ter temiz yıkanın lavabodan sonra bir iki derken atarsınız üstünüzden

Lavinya21 el yikama da tam dedigin gibi neye dokunsam yıkıyorum onu kabullendim artik ama bunu kabullenemiyorum bunu aşmam gerekiyor cok kotu yaa böyle bise olabilir mi 🤦🏼‍♀️☹️

Cilemm1 zor bir durum gerçekten bence dediğim gibi lavabodan sonra yıkanmayi aklınızdan çıkarın suyuna gidin derler ya o mesele yani yapmamaya çalışın bence hemen atlatırnz

Cilemm1 lavobaya çıkmak derken küçük mü büyük mü biraz garip oldu amaa 😂 her idrarda da mı duş alıyorsun

Cilemm1 canım bence psikolog a gidip konuşabilirsin belki onunla durdurabilirsin psikologların ilaç verme yetkisi yok zaten psikiyatriler ilaç verir sen bi psikologla ilerle bence dediğim gibi bebek tedavisi görüyormuşsun inşallah tedavin olumlu sonuçlanır e bu bebiş doğduktan sonra günde kaç kere kakasını yapacak her yaptığında nasıl banyo yaptıracaksın belki günde 6 kere kaka yapacak belki 10 kere başından önlemini al bence csnım inşallah çabuk toparlarsın

Cilemm1 canım obsesif kompulsif bozukluk olabilir misin dediğin şeyler üniversitedeyken bir hocamda vardı o anlatırdı aynı böyle bence bir doktora git danış

Rabiul amaaan kör oldum iyice 😂😂 tamam o zaman bir nebze iyi küçük olsa daha sıkıntı en azından büyük günde 1 kere olur günde 1 kere duşta normal artık 😂

Cilemm1 birde siz bi nebze kendinizi idare edersiniz ama eşiniz için sıkıntı olabilir şu an tamam sorun yapmıyor ama ilerleyen zamanlarda bıkabilir

Canım hayırlısı ile gebelik olunca ve çocuk doğunca zaten tuvalete gidecemeyeceksin bırak sonrası yıkanmayı 😂😂atarsın inşallah

Cilemm1 canım annemin takıntısı var böyle senelerdir biri gelmesin diye bakar tuvaletten cıkınca elini cok yıkar çamaşır atınca duş almadan rahat etmez ve daha niceleri. tabi beynine söz geçiremediği için yapıyor bunu o erken farkedememiş biz tedavi için çok yerlere götürdük fakat sonuç alamadık galiba geç kaldık. senin yaşın gençtir muhtemelen bunu sakın göz ardı etme psikolojik destek al psikolojik değilse hocaya bile git inanmamazlık yapma. sonrasınds pahalıya patlıyor bu durum sana annem hayatını yaşayamadı bunları düşünmekten etrafına yansıtmaktan babam zor idare ediyordu evlenmeden önce bende idare ediyordum. ama insanlardan uzaklaştırsın yanlızlaşırsın dikkat et. eşinle aran bile bozulabilir, bu durum daha da ileriye gidebilir o yüzden kesinlikle bi şekilde destek al lütfen.. Allah yardımcın olsun tez zamanda yüzüne gülsün inşallah❤️

Cilemm1 Toplu alanları WC kullanamıyorum bende asla annem kardeşimın evi dışında bazende annemlerın bile tuvaletnı kullanmıyorum evım sadece uzun yolda benzınlıkler oralarıda silerek vs oda çok zorlanrsam gıttgm tatılde otelde önce tuvalete bakıyorum güzelce yıkıyorum Tıksıntdgım an agrım oluyor hemen ıdrar ağrısı ama senınkı Çok çok zorlayıcı bısey sureklı duş almak zorumdasın bence bunu hemen aşman lazım yani o dışkının suyla gıttgnı sana bulasmadgnı pıslık olmadgnı senın vücudunun oluşturduğu bısey olduğunu düşün psıkıyatrıye gıdebılırsın ılac vermez konuşur eder bebek tedavısı aldgnı soylersın ona göre ılac verır zaten canım bu durumu aşman lazım bu gerçekten senı çok yorar ben bırazdaha aşmaya calıstm temızlyom kullanyom mecbur kalınca ıste güzel şeyler dusunyom falan mesela 🥹

Cilemm1 çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Ama hiç normal bir durum değil çocuğunuz olduğunda ne yapacaksınız o bebek günde kim bilir kaç kere altına yapacak her kaka da hem onu hem kendinizi duşa sokmaniz imkansız 🫢 bence öncelik kendi tedavinize verin yani bu huyunuzu yenin ve ondan sorma çocuk tedavisine başlayın ben görüşüm bu yönde. Çünkü çok ciddi bir takıntı bu el yıkamak vs gibi değil ki. Doktorsuz kendi kendine yenmeniz bira zor gibi

Cilemm1 Kademeli olarak bırakmayı deneyebılrsin ilk olarak sadece bel altını yıka. Bir süre buna için sınınce sadece özel bölgenı yıka . Daha sonra bırakırsın ye dusunuyorum. Zor olacak ama buna dayanmalısın.
                Bı hobı bulabılrsen sudoku olabılr en ucuz hobıdır. Hem kafan mesgul olur düşünmek zorunda kalmazsın .(wc den sonra bununla mesgul ol)
                Kendınle sureklı konusup telkinde Verebılrsın herkes aynı wc işini yapıyor ama banyo yapmadan yaşıyor hatta ellerini bile yıkamayan insanlar var😢 malesef temizligin azıda coguda zarar kararında olmak en güzeli bende tiksinirsem agzımda yaralar cıkar. Pek çok takımtın benımde vardı ama ınsanların kalbı kırılmasın dıye dıye azaldı.

Minikcicek kademeli olarak denedim ayni soylediginiz gibi sadece bel altini yikadim mesela ama tum vucudum kirlenmis mikroplar ustume yapismis gibi hissediyorum bel altimi yikasam bu sefer yuzume sacima dokunamiyorum dokunsam kalkip elimi sabinluyorum gibi gibii olan şeyler 😞

BabyAta bende cocuk olunca ne yapicam diye onu dert ediyorum suan 😞 aşmam gerekiyor bunuu😞

Nihal1907 dışkinin suyla gittigini temiz su oldugunu vs oldugunu soyleyerek beynimi ikna etmeye calisiyorum ama sifonu cekince tum mikroplar klozet kapagina yapisiyor yada ben klozette otururken vucuduma yapisiyor gibi hissediyorum onlari temizlemek icin dusa girme ihtiyacı duyuyorum 😞

asellimomm aynen soyledigin gibi beynime söz geçiremiyorum bende ne yapsam olmuyor 😞eşimde bazen sıkılıyor bu durumdan ama beni uzmemek icin idare ediyor saolsun ama aramiz heran bozulacak diye ödüm kopuyor.