Pamuk Cilemm1 Bence çocuktan önce tedavi olmayı düşünün.Cunku çocuk bezini açınca bazen üstüne aniden işiyor herseyi yapıyor.Bunun için çocuğa bakmanız sizin için zulüm olur. Ve eşinizde bir süre sonra pes eder.Mesela siz normal biri olsaydınız evde sizin gibi birini ne kadar idare ederdiniz? İlk başta kendiniz için tedavi olun🌸
Ecoliiii Altında psikolojik sebepler oluyor genelde, çocukken tacize uğrayanlarda da temizlikle ilgili takıntılar olabiliyormuş mesela. Mutlaka psikologdan destek al. Sebebi mutlaka vardır.
Donthappymom Cilemm1 ah ah iki yıl gitmediğim hoca kalmadı doktora gittim ama hala da var !!! Kimsenin dokunduğu yere oturamaz kapıyı açamazdım dışarı çıkamazdım sanki herkesin tükürüğü bana geliyor du biri elini yüzüne atsa acaba burnuyla mı oynadı yada burnuna dokunan birini gördüğüm de o nereye elini vurduysa silmeden dokunmazdım çünkü sanki elime geliyor gerçi bu hala var ondan sonra telefonumu kimseye vermez kimsenin telefonuna dokunmazdım elime birşey değdiğinde sert vs sümük mü dişçiye incelerdim çünkü ben burun pisliğinden bu takıntıya rastladım hala da öyleyim yabancı yerde tuvalete girmek bana işkence oluyor çünkü elimi kapısına dahi bir yere vuramıyorum !! Elini ıslak görmezsem tuvaletten çıkanı kafama kemiriyor herşey bunun için tartışmaya gidiyorum bazen bende ama ne yapayım 🥺