Kizlar merhaba, farkli bir konu hakkinda danismak icin yazmak istedim. Böyle bir durum yasayan yada duyan var mi nasil astiniz bunu ogrenmem gerekiyor. Cok ozur dileyerek yaziyorum 🙏🏻
Ben cok temiz biriyim diye idda edemem ama bazi sacma sapan takintilarim var onlari asamiyorum ama en kotusu tek kurtulmak istedigim sey lavaboya ciktiktan sonra ( buyum tuvaletim icin ) dus almadan rahat edemiyorum. Hicbir yere temas edemiyorum oturamıyorum temas edersem yada oturursam orayi temizlemek yada koltugun ortusunu yastigini yada nereye oturduysam onu yikamak istiyorum. Lavaboya ciktiktan sonra dusumu alip bastan asagi yikanmazsam rahat edemiyorum. Bunu yapmamaya ötelemeye calistim bu seferde tiksindigim zaman egzamam çıkıyor. En kotusu bunu esimden de bekliyorum. Lavaboya ciktiktan sonra dus almasini istiyorum. Allah razı olsun anlayisla yaklasiyor usenmedigi zaman girio dusunu aliyor oyle cikiyor. Ama ondan bunu nereye kadar isteyebilirim. Ben buna ne kadar devam edebilirim. Cocugumuz oldugunda ben bu durum ile nasil basedecegim. Psikoloğa gitmek istiyorum ama ilac verir diye cekiniyirum cunku bebek icin tedavi görüyoruz. Cikamadim cikamiyorum isin icinden buraya yazmak sizinle paylaşmak istedim. Evime misafir geldiginde lavaboyu kullanmasin diye dua ediyorum kullanirsada kafamda 40 bin tilki dolaşıyor temas ettigi yerleri dezenfekte etmek istiyorum. Cildiriyorum basen nefret ediyorum kendimden. Ne yapacağımı bilemiyorum. Cevresinde bunu yasayan var mi yada siz yasadiniz mi akil verin ben napayim ?