Adelimm Ben hiç duymadım 😆 hayırlı olsun cnm💕
ßu sene erkek senesi mi?👶🤔
Aysenaz bende o yanlış çıktı kız çıktı oğlum olacak inşallah 😇 hayırlısı ile
Deletedmom05
Bence de erkek senesi kimde duysam erkek bebis geçen sene kız senesiydi diye biliyorum 😀😁😂
Blgoez Maşallah canım hayırlı olsun 💕❤
idemTapnar Maşallah cnm🤗💙💙🙏
Deletedmom05
Bende erkek hissettim ve his yanilmadim anne hissediyor bebisini
Aysenaz benimkide tuttu. Erkek
Seneyle nasıl oluyor ki bu durum ilk defa duydum erkek senesi kız senesi mi varmış 🙄🙄
4mayıs oğlumuz olacak inşAllah 🙏💙👼
8+5 im. Hiç bulantım yok aşermedim pek 🙂 yesem de ekşi tuzlu. Bebek ultrasonda solda duruyor gerçekte sağda demek oluyor sanırım. Ağustos 26 da Doğum inş. Çok merak ediyorum benimki ne acaba 🙂
Deletedmom05 gönlünüzde mi erkek istiyordu 🙂
Deletedmom05 gönlünüzde mi erkek istiyordu 🙂
buse_yildiz24 Evet hemşireler bile diyor 😆
Annesed Maşallah canım hayırlı olsun 💙
crash ekşi tuzlu bende öyle idim benimde erkek cnm😊
Oziss ben kendimi bildim bileli hep bi erkek evlat isterdim ilk çocuğumu karnıma düştüğü günden beride erkek hissettim öyle imiş rabbim gonlume göre verdi şükür cnm💙
Deletedmom05 ay ne güzel evlatta tabi ki ayrım olmaz ama darısı bana 🙂 benim bulantm hiçç olmadı maşallah çok rahatım 🙂 bakalım pek hissedemiyorum ama 🙁
Deletedmom05 darisida bana olur inslahh hayirlisiyla saglikli bi sekilde esim erkek bebek istiyor ilk cocugum 7 yildan sonra oldu tup bebekle😊 inslhya rabbim esimin gonlundekini versin hep hayaliydi hep diyor bi oglum olsunda azad koyayim ismini gece gunduz hayaller kuruyo dua edin ltfn
mhm Aynen cnmm🙏💙
Çoğunluk erkek bu sene çevremdede böyle benim 2 gün sonra oğlum olacak benden 3 ay önce görümceminde erkek oldu benden 3 ay sonra eltiminde erkek 😂😃😂😃😂