• ßu sene erkek senesi mi?👶🤔

Aysenaz bende o yanlış çıktı kız çıktı oğlum olacak inşallah 😇 hayırlısı ile

• mhm bunu beğendi.

Deletedmom05
Bence de erkek senesi kimde duysam erkek bebis geçen sene kız senesiydi diye biliyorum 😀😁😂

8+5 im. Hiç bulantım yok aşermedim pek 🙂 yesem de ekşi tuzlu. Bebek ultrasonda solda duruyor gerçekte sağda demek oluyor sanırım. Ağustos 26 da Doğum inş. Çok merak ediyorum benimki ne acaba 🙂

Oziss ben kendimi bildim bileli hep bi erkek evlat isterdim ilk çocuğumu karnıma düştüğü günden beride erkek hissettim öyle imiş rabbim gonlume göre verdi şükür cnm💙

Deletedmom05 ay ne güzel evlatta tabi ki ayrım olmaz ama darısı bana 🙂 benim bulantm hiçç olmadı maşallah çok rahatım 🙂 bakalım pek hissedemiyorum ama 🙁

Deletedmom05 darisida bana olur inslahh hayirlisiyla saglikli bi sekilde esim erkek bebek istiyor ilk cocugum 7 yildan sonra oldu tup bebekle😊 inslhya rabbim esimin gonlundekini versin hep hayaliydi hep diyor bi oglum olsunda azad koyayim ismini gece gunduz hayaller kuruyo dua edin ltfn

Çoğunluk erkek bu sene çevremdede böyle benim 2 gün sonra oğlum olacak benden 3 ay önce görümceminde erkek oldu benden 3 ay sonra eltiminde erkek 😂😃😂😃😂