kimoldugunubilirsinsen Tüm dünya normali normal görsün benim için ilkel , inim inim inleyip yırtıla bağıra doğurmak istemedim bi rahat bırakın insanları, tabi ki de sezeryan da zor ama normal kadar zor olmadığı için normal doğuran bazı insanlara batıyo keyfimiz niyeyse 😅 vajinam esnesin, rahmim sarksın, çiş derdim olsun istemedim çevrem bu rahatsızlıklarla boğuşurken neden normal doğurayım, sonuç ne;yine estetik cerrahi operasyona muhtaç kaldılar.. eskisendi derseniz gülerim , görümcem ilk bebekte idrar tutamaz hale geldi vajinası genişledi, 28 yaşındaydı hani bu zamanda doğurmuş kadın.. İstediği kadar ameliyat olsun , tıbbi imkanlar geliştiği için estetik dikişler olduğu için ameliyat olması beni korkutmadı, mis gibi ağrı kesiciler ile rahatladık hemen, saatlerce kıvranmadık ne güzel , 2. Günden herşeyi yapar haldeydim ben hani ameliyat olmasına rağmen..
Velahasıl tüm sülale keyfimizden tercih ettik neyi rahatsız ediyo sizleri bu kadar , beden bizim bebek bizim keyif bizim.
Karşı iseniz oturun çatır çatır doğurun kızlar kime ne , herkesin tercihi kendine, bizim tercihimize takılmayın, keyfi istedik diyorum hala ama şöyle ama böyle diyo normalciler.