Honkiponkitoninok Te Allahım .
Ben zaten istediğim doğum şekline kavuştum detay istiyorsan yazayım, şehir değiştirmeyi bile göze almıştım ki gittiğim devlet hastanesi normal teklif etti başta kağıt imzalattı istemiyorum diye, sonra diğer doktor hayır çok riske girer diyerek engel oldu diğerine ama süreç içinde pandemi sebebiyle devlette iki şehirde de, küvez bulamadık o haftalarda, özelde yaptım haliyle evime yakın bi yerde.
Normal doğuranları da asla gömmem haddime düşmez, abuk subuk algı yaratmayın, daha fazla zorlukları olduğundan dolayı tercihim olmayacaklar içindeydi, bunu belirttim.
Normal çok basit bir işmiş veya olmazsa olmazmış gibi dayatılmasına eleştirim, hazmetmesi gereken gurup bu düşüncede olan insanlar, keyfine göre de sezaryen( 😉) istenebilir bunun Bi abesliği yok, alışsın toplum buna artık. Benim düşüncemde olan insanlar da böyle düşündüğü için hedef alınmamalı. Tercihi olsa da olmasa da herkesin anneliği zaten kutsal, manasız drama çeviriyorsunuz da ekmek çıkmaz burdan. Herkesin gönlüne göre bir süreç olsun🙏