HmerveK Fasulyelendikk Biz de bugün net olarak cinsiyeti öğrendik🩵Bizim belliydi Eren🩵 yanına Aslan ekleyelim mi diye düşünmüyor değiliz☺️ Eren: Ulu, Dost, akıllı, bilgili, hayırlı evlat, olağanüstü anlamına geliyor☺️
sariniz13 Fasulyelendikk hamileliğim başından beri erkek hissediyordum ve Mirza ismini istiyordum. Cinsiyet erkek oldu ismine de eşiminde önerisiyle beraber Zeyd Mirza koyucaz inşallah. Şuan 27.haftama yeni girdim. Ama Zeyd ismini koymak hiç içinden gelmiyor😂
gokkusagiii esindogantirak ee bu benn😂 yarın 23 haftalik oluyoruz isim olarak çok karışık hissediyorum. Ali kereme bi yatkin gibiyim ama cok belirsiz 😁
Papatyaa38 esindogantirak gercekden öyle biz Buğra koyacakdik anlamı deve diye isimden soguttular sonra yağız koyalım dedik şuan yiğit ismine karar verdik değişmez inşallah tekrar yiğit olsun istiyorum 😍
Dilarao0 Fasulyelendikk Oğlumun adı Dağhan Demir şuan tekrar hamileyim ve erkek olduğunu öğrendim ben de isim arıyorum henüz bulamadım ama ilk oğlumun ismini çok beğenerek koydum o tarz güçlü bir isim düşünüyorum
ikibaloglanannesi Oğlumun adı Kutay türk kökenli bir isim💙 Onun haricinde önereceklerim; Metehan-Ogeday-Yakut-Giray🧸
Betusperi İlk oğlumun adı Ahmet Eymen. 2. De erkekmiş ama hiç isim yok aklımızda. Bir de Ahmet Eymen ile uyumlu olsun istediğimden daha da zorladı. Kız olsaydı hazırdı 😅 22 haftalığız ne zamana buluruz isim meçhul
Kubraa88 Benim ilk oğlumun adı Alparslan şimdi 2. Ye hamileyim cinsiyet tam belli değil ama erkek olursa Egemen koymayı düşünüyorum
Tevhide37 Fasulyelendikk ben görkem koyacağım 24 haftalığız furkan koyacaktık vazgeçtik furkan ismide kuranda geçiyor anlamı hak ile batılı ayıran demek.
Gizem9688 Tevhide37 biz de dün düşündük görkem de olabilir diye. Ama tabi hala net bir karar yok. Benim yalın, ekin ,doğa veya uygar dedim. Eşim kuzey veya deniz dedi. Görkemi de dün ekledik seçeneklere. Ama asla karar veremiyoruz. Tek isim istiyoruz. Bakalim insallah doğmadan karar veririz 😂😂😂