momqq Klcrmysa bende bgün 37. Haftayı doldurdum 38e merhaba son 2 hafta ama isim yok çocuk ismi nolck die soranlara dha yokk diorum sakladığmızı flan düşünüyolar keşke olsa da saklasak 🤦🏻♀️😁
Boncukk123 Fasulyelendikk hep Yahya ismini istedim ben Allah lütufkârdır anlamına geliyor çok beğeniyorum hala çok beğeniyorum çevrem de bu isim çok olduğu için maalesef oğluma koyamadım 🥲
Melek1818 Aslkksl bizde Kayra düşünmüştük ama çok yaramaz oluyorlarmis ondan ayaz dusunduk 2tane daha oğlum var onların ismi aliihsan efe. Dedesinin ismi Yağız alp yağıza bayaz uyar diye düşündük
esindogantirak Papatyaa38 Klasik, sakin bir isim arayışındayız ama onda da bulamıyoruz 🥲🥲 Erkek anası olmak daha şimdiden zorlamaya başladı 😂😂
Papatyaa38 esindogantirak gercekden öyle biz Buğra koyacakdik anlamı deve diye isimden soguttular sonra yağız koyalım dedik şuan yiğit ismine karar verdik değişmez inşallah tekrar yiğit olsun istiyorum 😍
Adensu_ Ben bir liste yaptim belki fikir olur kizlar 🥰 Arda Umut Mahir Ilyas Eymen Berk Elyesa Ali Eren 🩵🤲🏻
iremaskin Fasulyelendikk Bizde Musab Bera koyacagiz. Musab zorluklara gogus geren manasina geliyor Berada cok faziletli gosterisli manasina geliyor ikiside sahabe ismi 💕😊
sevvalcik Ben yiğit atlas eşimde yiğit Alp istiyor erkek ismi çok zor her an iki isimdende vazgecebilirim 🙈