momqq Haftadan sesleniyorum erkek ismi yokkkkk 😁😁😁 doğuma kalmış 22 gün hala bi isme karar veremedik aşırı zorrr erkek ismi bu postu görnce geldim sevinerek ama burda da aradğımı bulamadım 😁🤦🏻♀️
BirAskMasali1323 ZeynepDuru17 Bizde erkek olursa Poyraz Ege yada Poyraz Aren düşünüyoruz ama bakalım nasip🥰💙
Papatyaa38 esindogantirak galiba öyle bizde kaç kere şu olsun dedik dedik geri değiştirdik hala kararsiziz 22+3 olduk
esindogantirak Papatyaa38 Klasik, sakin bir isim arayışındayız ama onda da bulamıyoruz 🥲🥲 Erkek anası olmak daha şimdiden zorlamaya başladı 😂😂
ZeynepDuru17 BirAskMasali1323 hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin cinsiyet değişmez inşallah ikimizinde 🤣🤔
Gizem9688 senaall bizim de oyle. Benim begendiklerimi esim begenmiyor. Onun da bir fikri yok. Kuzey veya deniz dedi. Ben istemedim. Ben yalın, ekin, uygar veya doğa dedim. Onları da eşim sevmedi. Isimsiz cocugum hala
aysenn61 Haftadayım ve biz de hala bulamadık 😅 Ali Aslan Gökmen Barlas poyraz Yiğit hep bunları söylüyoruz ama anlam güzel olsun deyince çoğu isim sınıfta kalıyor 💆🏼♀️
BirAskMasali1323 ZeynepDuru17 Benim daha 9+2 haftalık canım ama malum isim seçme konusu en zor bölüm o yüzden şimdiden düşünüyoruz amin canım inşallah 🤲Allah razı olsun Sanırım senin ikinci çocuğun o yüzden erkek olmasından yanasın🥰Benim ilk bebiş sağlıklı olsunda diyorum ama kız çocukları daha çok seviyorum böyle cicili bicili giydirim çıtı pıtı bi kızım olsun hayalim ama tabikide en önemlisi hayırlı sağlıklı evlst olsunlar gerisi mühim değil rabbimin takdiri😇
Aysunays Fasulyelendikk Arel: temiz dürüst kimse Selim: kusursu olmayan sağlam dogru temiz Mustafa: seçilmiş kişi seçkin Uraz: sans baht talih Ediz: değerli yüce Kutay: kutlu ay ipekli kumaş
Ebrar042 Tek bebeğe bulmak zorken ikiz erkek olacağını öğrendim. 25 haftalığız. Çift isim koymak istiyoruz 1. İsimleri tamam ama 2. İsim bir türlü olmuyor 🥴🫠
ZeynepDuru17 BirAskMasali1323 benim üçüncü gebeliğim canım benim işim konusu evet zor karar veriliyor zor bulunuyor haklısın iki tane kızım var bitanede oğlum olsun istiyorum o yüzden gönülden geçiyor tabiki dediğin gibi önceliğimiz sağlık rabbim yinede gönlümüze göre versin inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin rabbim 😍😘 çiti pıtı giydirmek nasip olsun