nursedaguney doktorum ileride ya da geride demedi ama diyetteyim şekerim sınıra yakın çıktı 1-2 hafta bozdum biraz ondan kaynaklı kilo artışı hızlanmış olabilir dedi
BEBİŞ BOY VE KİLOSU
yelizoo ay ben 4ü bulmadan gelişimi iyiyse doğsun istiyorum 😂 36daki kontrolden sonra çalışmalara başlayacağım inşallah sağlıkla gelirler tabikide ilk oğlum 4 kiloydu yırtığım dikişim çok oldu o yüzden çok çektim
34+2 . Hafta 2537 gram 48 cm bebiş doktor pekmezi ,tahini havucu patatesi karbonhidratları kesmemi istedi
nursedaguney 34.hafta 2500 Gr 47 cm’di 🩷🐣
- Haftada 1054 gr 35 de 2554gr mış canım kitapçıktan baktım 🥰
yelizoo sağlıkla gelsin inşallah
Kızlar bugün gittim 31+2 haftaligim 1643 gram 43 cm dedi sizce iyi mi doktor normal diyor ama bana zayıf geliyor
Kbr-ozcn 32. Haftada 2000 kg muş sizinde daha kaç gün var onda bile alır bence normal kilosu
Temmuzmucizesi26 Ay 31 yazmışım 30+2 olacaktı yanlış yazmisim dalginliktan 🤦♀️ 3 4 gün gerilik var önemli değil fln dedi dr ondan bi kafam karıştı sonra iyi normal dedi
nursedaguney 31+0 da 1890 gram 43 cm di
Kbr-ozcn 30 sa daha iyi o zaman kafanıza takmayın canı içinde olsum sağlıkla doğsun yeter her bebek 4 kilo doğacak diye bir şey yok zayıf bebekler doğduktan sonra daha fazla kilo alıyorlar
Temmuzmucizesi26 inşallah ya sağlıkla dogsunda insan kafaya takıyor iste