nursedaguney 31. Haftada 1900 gramdı 33 de kontrolümüz var bakalım kaç olmuş 🥰

nursedaguney 31+4 bugun randevum vardı. 2155kg. 45cm tosbiş bir kız🫣🌸

34+1 2430 gram 49 santim sonraki kontrolümüz 5 nisanda😍 şuan 34+3 üz

zeynep9898
Erkek 🤗 Özel olarak hiç birşey tüketmedim inanki önüme ne geliyosa yedim kendim pek almadım bebeğimi beslemişim😊

Paptya67 maşallah 🧿
    Peki bebeğiniz 31 veya 32. Haftalarda kaç kiloydu hatırlıyor musunuz 🥰

nursedaguney doktorum ileride ya da geride demedi ama diyetteyim şekerim sınıra yakın çıktı 1-2 hafta bozdum biraz ondan kaynaklı kilo artışı hızlanmış olabilir dedi

yelizoo ay ben 4ü bulmadan gelişimi iyiyse doğsun istiyorum 😂 36daki kontrolden sonra çalışmalara başlayacağım inşallah sağlıkla gelirler tabikide ilk oğlum 4 kiloydu yırtığım dikişim çok oldu o yüzden çok çektim

yelizoo canım doktorun kilosuna fazla bir şey dedimi ya da sana sekerli şeyler yeme falan dedi mi acaba ? Bende 35. Haftadayim 34. Haftada 2537 Gramdı doktorum havuç patates tahin pekmez yeme diye uyardı beni panik oldum biraz normalde şeker tüketimiyorum

34+2 . Hafta 2537 gram 48 cm bebiş doktor pekmezi ,tahini havucu patatesi karbonhidratları kesmemi istedi

Techr yok aksine böyle devam yeliz herşey çok güzel dedi, şeker vs yok bende kiii ben her gün tahin pekmez çikolatalı süt tüketiyorum. Sadece kendim çok kilo aldım her seferinde uyarır zannediyorum ama bu haftaya kadar bir kere uyardı şimdilerde böyle bir uyarı da yok.